Ahojte, nakupila som z amazonu.com nepytajte sa ma preco nie z amazonu.de alebo .co.uk jednoducho sa tak stalo 😉
len ma zaujima ci uz niekto z vas odtial kupoval a ako je to z clom pripadne danou ...platila som cez paypal a chcem sa opytat ci uz len prevezmem balik a cena co som platila je konecna ...dakujem 😉
ja bezne nakupujem z amazon.com , vacsinou ale veci s takou sumou aby to clu nepodliehalo..aj samotny amazon tam ma pokyny k tomu ked si objednavas....ake mas postovne, ci platis clo ci nie...ja som zatial vzdy tak objednala, ze som neplatila nic ine...len prisiel balicek..a vzdy veeelmi rychlo...
Prosim vas, stale platia tieto info? Chcela by som nakupit, len teda neviem, ci sa mi to oplati... objednavky do 22 su bez poplatkov?
záleží od hodnoty tovaru... ak je to do tuším 22€ tak neplatíš nič, len ti príde domov, resp. vyzdvihneš si na pošte, ak je to nad 22€ a do 150€ tak platíš DPH a ak je to nad 150€ tak platíš DPH aj clo ... záleží od toho, či sa rozhodnú na colnici tvoj balík zadržať a postúpiť na colné konanie alebo ho pustia, dopredu nevieš... ak ti nepríde balík, tak ti príde papier z colnice aj s pokynmi...