Ahoj my sme si cez allegro zariadili skoro cely byt,vyslo nas to omnoho lacnejsie ako na SK.Len nam vsetko chodi do Pl na polsku adresu na SK nam to nechceli poslat.Byvame blizko Pl hranic tak nam to az tak nevadilo
Nám to ukázal syn a my si s manželom tiež kupujeme veci z tejto stránky. Ešte sme nemali problémy,
Tovar z allegra alebo z celého Poľska ? My Vám ho dovezieme. Objednávajte cez www.allegropl.sk
Baby ked objednavaťe oblečenie z allegro pl ako to je ze veľkostami?Ďakujem
Kocky, chcela by som objednat tenisky z allegro, ale neviem kolko by ma vyslo postovne. Viete mi poradit?
@roses13 Ahoj, už som raz objednával z allegro ale je to dosť náročné kedže nemaju web po slovensky a musel mi radiť známy ktorý vie po poľsky. jediné čo som našiel o nákupe na alegro v slovenčine je toto http://zlavovekody.sk/ako-nakupovat-cez-allegro-pl/
Kúpil som tam adidas topánky za 30€ a všetko bolo ok. došli za 14dní.
Prosim vas posielaju na allegro aj dobierkou?
Zienky pisem teda skusenost objednala som si komodu na dobierku a normalne mi prisla postovne som platila 16eur
ahojte prosim viete mi niekto poradit ako sa objednava cez to alegro? nehcem mi vobec prijat platbu neviem preco dakujem
@lusettka007 Buď rada, že Ti ju nechce prijať. Neviem síce čo nakupuješ, ale pozor, aby bankové poplatky za prevod (v Tvojej i predajcovej banke) neboli vyššie ako cena tovaru. Treba si uvedomiť, že Poliaci nemajú euro.
Ano objednávala som si odťiaľ aj tenisky aj kozmetiku. Rýchle doručenie, spokojnosť veľká.
@petra6453 ahoj...a keby nieco chcem objednala by si mi??
@elenka4 dobry den vedel by mi niekto objednat veci odtial?
Aj ja by som potrebovala poradit ako objednat?
@elenka4 dobry den ale ako nakupujeye cez allegro ked chcu za poslanie na sk za jednu vec100zlot.
@petra6453 prosim ta neporadis mi ako objednat cez allegro? Ja som objednala a teraz mi pisu ze za poslanie na sk chcu za jednu vec 100 zlot
Mate prosim niekto skusenost so strankou allegropl.eu ? dorucili vam tovar, za ktory ste zaplatili bez problemov?
@martinoocka , mám opakovane dobré skúsenosti s portálom allegro.pl Sprostredkovateľa allegropl.eu nevyužívam.
ahojte ...aj na stranke https://www.afshop.sk su super veci z polska .....a pan aj sprostetkuva royne veci .....odporucam
@allegroplsk áno za väčšiu cenu ako na sk to si po nho radšej pôjdem do pl
ano dost casto, podnikame a berieme odtial tovar a nie len od podnikatelov ale aj od sukromnych osob. Musis pozerat kto ma kolko recenzii a pod. Vacsina nechce predavat mimo PL ale zas ked povies ze posielas predom na ucet tak nie je problem. Stalo sa nam par krat ze tovar nebol pozadovanej kvality ale zas na 99 percent je to ok, uz mame niektorych predajcov co su ozaj perfektni takze odporucam urcite.