Nákupné maniačky na Wau

labelo
3. sep 2013

pozeráte?

majka336
3. sep 2013

Ahoj áno pozerám :D To čo ... ako sa včera obliekla tá 19 ročná ženská? hrúúza ! mať 500 eur tak sa vyšantím a nie taká nuda ...

labelo
autor
3. sep 2013

ale dnes tie dve jedna 😀 v plesnivej sukni a tie topanky ani nekomentujem a ta retro zrzka 😀 to su nakupne maniacky....

nice202
3. sep 2013

@majka336 chacha, nechcem byt skodoradostna, ale vyzerala ako olaska cigana oblecena. Najhorsie co tam bolo doteraz.

majka336
3. sep 2013

@nice202 bola to fakt hrúza des.. a aj tá jej tvorba je hrozná ... mal by jej to niekto povedať :D celý šatník na jedno kopyto fakt hrúza des.. ale chvalabohu sú tam aj ženy čo sa vedia obliecť :D uvidíme ako sa oblečie tá čo ju tak kriitzovala tá krčmárka :D

ssisska
3. sep 2013

Ta prva co isla nakupovat mi pripadala ako z minulej doby,ked v Arabskych emiratoch mali muzi svoje haremy zien.Tipujem ,ze ona bola neka arabka alebo moslimka v minulom zivote.Najkrajsia a najsympatickejsia tam je ta blondinka s tym ruzovym melirom na vlasoch.Aj ona ma crty tvare ako arabka.To sa teda nasla zostava dievcat!Konecne sa tam poriadne ohovaraju a nenechaju nic na nahodu.Ta jedna je tam dost ticha a zakriknuta,tusim robi modelku prilezitostne.

nnikka
4. sep 2013

@ssisska jeej ta bola fakt hrozna 😀 veď bola viac holá jak oblečená
@labelo ale aj tak najhoršia bola tá s tými mačkami... ešte v minulej sérii... ta to určite nemala v hlave ok... akože kúpiť mačke voňavku a náramky 😀 sa čudujem že sa sloboda zvierat neozvala

labelo
autor
4. sep 2013

@nnikka
no tá s tým kocurom bola teda fakt .... 😀

liz_lemon
4. sep 2013

@nnikka no, ta bola uplne vypatlana, des 🙂 lutovala som tie macky, a najviac navonaneho Deniska, co este aj na aute musel jazdit...strasna uboziacka to bola, a este ako si tam snazila co najviac nakupit za tych 500 E, a este to tam stale spominala 🙂

sashabb
4. sep 2013

Nevidela som, no celkovo ak mám hodnotiť tento program, no neviem neviem. Nápad nieje zlý, no dotyčné sa neviem prečo nazývajú nákupné maniačky, keď večne je to jedna veľká katastrofa. Poniektoré mi prídu ako "utrhnuté z reťaze" v štýle waaaauuu mám 500€ ktoré som nikdy nemala, miniem a kúpim hociči aj keď sa mi to nehodí atď.

Absolutne žiadny nápad z ich hlavy, alebo nejake "stajlovanie" aby to aspoň nejako vyzeralo.
Mňa napadlo, že by to mohli nejako pozmeniť, mali by im dať 500€ s tým, že vyhrá tá, ktorá sa oblečie za najmenej € ... a ostané € by si mohli nechať.
Lebo toto čo predvádzajú poniektoré je otrasné. 🤐

liz_lemon
4. sep 2013

@sashabb ja by som im dala 200 E, ved niektore si kupia to najlacnejsie oblecenie, ktore aj tak nikdy nevyuziju, a potom si len dokupia nejake sperky/kabelky, cisty ucel
a co ma najviac bavi, ze kazda druha ma doma faky LV a pod., a este sa to ani nehanbia ukazat svetu, ake su chudery

nnikka
4. sep 2013

@labelo no tak ta v plesnivej sukni a topánkach "a la" polienko s ponožkami, bože veď moja mama nosila takú plesnivú sukňu v roku 1985, a ta druha v retro baretke... aspoň ju mohla okefovať a vyprať, lebo vyzerá jak ogrcaná 😀 😀 😀

@sashabb obávam sa že by nakúpili za 30 € ako bežne, pritom polovica veci by bola zo sekáča a ostatok by si nechali 😕
@liz_lemon ja mam doma tiež mačku, ale to mi už prišlo jak tyranie..

sashabb
4. sep 2013

@nnikka minule som si všimla, že mala jedna papier a tam napísané obchody. Čiže zrejme aj to maju nejako "okresane" že do ktorych môžu. Takže to by sa dalo tiež nejako urobiť 🙂

labelo
autor
4. sep 2013

@nnikka
no ja osobne som pamatnicka hentých plesnivých rifli a sukní 😀 to by som si neobliekla ani do lesa...ta Vanesa je celá podla mna zle aj s tou zrzkou a tá mala ako pišeš nielen baretku oprasit ,ale celý outfit mne to prišlo cele akesi neoprane obnosené strašne, su mi tie dve devy nesympaticke a ešte k tej Vanese, tie vlasy až ma napinalo tri farby hrozne,že tak može vyliezt na ulicu...mne sa najviac pači aj výzorom aj chovaním ta posledna kočka neviem meno 😀 tá vyzera byt taká mila uvidíme

labelo
autor
4. sep 2013

podla mna sa tam tie baby hlasia účelovo,že si nakupia za 500 eur,každa sa snaží všetky tie prachy utratiť na hovadinách,len aby mali....je im jedno či vyhraju

sandrika1986
4. sep 2013

2 časti som videla, ale aj som to prestala pozerať....nezaujalo ma to 😀

liz_lemon
4. sep 2013

@sashabb tv ma zmluvu s urcitymi predajnami, a tam idu, lebo ved chodi s nimi aj kamera, a to by sa nemuselo kazdemu pacit

sashabb
4. sep 2013

@labelo tak som si pozrela reprízu oboch dielov (po-ut) a ta Michaela - panebože! toto si hovori nakupna maniačka? mam dosť 😕
A počítam, že nepochopili tému ...

labelo
autor
5. sep 2013

Jesica vcera u mna zabodovala,najprv, ked sa navlekla do tej zelenej vesty a šortiek si hovorim omg 😀 ,ale doladila to super...

ssisska
5. sep 2013

No bicykel by som doma nechcela mat zaveseny,ten by mi dost zavadzal.

nnikka
6. sep 2013

@labelo nevyzerajú až tak zle keď sa oblečú do súčasných vecí a do vecí z roku 5. Ale včera to zabila tou šiltovkou, aspon jej nebolo vidno ten 5cm odrast...

ssisska
6. sep 2013

Melisa zatial oblecena najlepsie.

maruska24
8. sep 2013

ja to pozerám rada, sa tam buď zasmejem, alebo zhrozím. By ma vcelku zaujímalo, či to čo kúpia si môžu nechať, alebo to musia vrátiť do predajní. Vo všeobecnosti najkrajšie baby sa tam tak dovrzajú, že až. Napr. táto Miška, pekná baba, na fotke ako modelka z časáku, pritom šatník som jej moc neuverila že je jej, skôr mi to prišlo že kvôli telke tam má nasáčkované veci z tetinho butiku 😀 dovrzala sa poriadne, nič sa mi nepáčilo, dokonca by som povedala že tá čo jej povedala že vyzerá ako veštica od kolotočov sa vôbec nemílila 😀 😀

Na celej tel relácii sa mi nepáči jedno a to ako sa mladé baby prezentujú chceným luxusom /často fejky alebo požičané/, prídu tam nastajlované /snáď priamo od telky lebo inak neviem neviem 😀 /. Najviac som sa ale pobavila na vip maniačkach keď tam bola Mojsejka.

liz_lemon
8. sep 2013

@maruska24 vsetko co si kupia je ich + ta co vyhra ma dalsich 500 E

sashabb
8. sep 2013

@liz_lemon presne tak, preto si aj myslím, že veľa z nich ani nesplní úlohu, len si kúpia to, čo sa im zrovna páči. Ako napr. v piatok Kristiána. Obliekla sa síce super, ale podla mňa to bolo úplne mimo tému.

liz_lemon
8. sep 2013

@sashabb no, je to aj vidno, ze im je jedno, ci vyhraju, chcu si nakupit a zviditelnit sa

maruska24
8. sep 2013

@liz_lemon žeby som sa prihlásila? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potrebujem niečo na zimu, aj plavky by sa mi zišli a možno konečne aj pravá značková kabelka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

liz_lemon
8. sep 2013

@maruska24 taku naozaj znackovu kabelku nekupis za 500, to by si si musela este dost dolozit 🙂 a oni chodia len po klasickych nakupnych centrach, a tam ani take nemaju 🙂

maruska24
8. sep 2013

@liz_lemon ja by som sa ale vedela tváriť že je taká značková ako ešte žiadna 😀

linduska_
8. sep 2013

Hej, pozerali sme, teraz už moc nie je času, ale aj tak sa mi páčili najviac tie časti kde nakupovali "celebrity" - Sisa Sklovská, Ivana Kičikoleva, atď... Brala by som nové časti, s novými celebroškami 😎

labelo
autor
9. sep 2013

kukate dnes?kde alebo v čom bola tá Dominika 2 neviem si spomenut v nejakej reality šou? 😀