Nákupné centrum G3 Viedeň - Primark

misulikes
9. nov 2013

Čo hovoríte na obchod PRIMARK??? oplatí sa tam ísť?? alebo iné nápady, kam isť do Rakúska na nákupy, pre deti hračky, oblečenie.... 🙂

kuwait
9. nov 2013

@misulikes Parndorf,tam kupis za rovnaku cenu ako v obycajnych obchodoch kvalitne znackove kusky a hracky na Mariahilferstrasse su take obchody

kika831
9. nov 2013

Ahoj, mna Primark v Rakusku totalne sklamal- ceny vobec nie su take nizke, aby sa tam oplatilo cestovat. A este k tomu su tie detske veci dost nekvalitne- nam tricka pustaju farbu :(

misulikes
autor
9. nov 2013

Hmm, a co Mistelbach alebo Genserndorf??

qwerty81
6. nov 2014

Zdravim vas. Chcem sa opytat, je v G3 nejake hrackarstvo?

ferkos
7. nov 2014

@qwerty81 http://www.g3-shopping.at/de/shops-gastro tu mas vsetko ale som to preletel a zda sa ze tam nic take nie je

qwerty81
7. nov 2014

@ferkos vdaka, presne to som pozerala aj ja, ale nechcelo sa mi verit ze tam hrackarstvo neni, preto sa pytam...

ferkos
11. nov 2014

@qwerty81 Ako ja som bol v G3 naposledy dobreho pol roka dozadu ale verim ze stranku maju aktualnu, ale tak neviem ci poznas Donauzentrum tam je jedno obrovske hrackarstvo a neviem ci nie aj nejake mensie a mas to cca 15 minut autom rozdiel medzi G3 a Donauzentrum 🙂

qwerty81
11. nov 2014

@ferkos Donauzentrum nepoznam. Musim pozriet na nete kde a co to je. dik za info.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sifa241
21. nov 2014

bol prosim niekto aj v Primarku v SCS - Shopping City Süd?

bublinka127
13. nov 2015

@sifa241 aahoj ja som bola...nič moc..az teplaky som kupila...ale oplatia sa detske vecicky...boli sme tam cez nas statny sviatok a bolo tam dost slovakov, nechali tam poriadny neporiadok

lenocka12345
14. nov 2015

Ja som bola zaciatkom jula a bola som spokojna . Tu by som za tie peniaze vela nenakupila a s kvalitou som spokojna . Vyber v pohode , len vela ludi a strasny bordel , ten ma az iritoval :( pojdem tam urcite zas 🙂