Ahojte chcem sa spýtať, oplatí sa kupovať cez e-shop alebo je lepšie ísť osobne na predajni? Myslím tým cenu. Môžu sa ceny líšiť na predajni a v e-shope? Ďakujem
Podmienkou zlavy je precitat a potvrdit pochopenie 10 prikazani pre dezolatov od majitela, co priebezne uverejnuje na svojich strankach. 🙂
@liljana tiez nesuhlasim s vyjadreniami ale dracik ma skoro na vsetko a s tou kartou najlepsie ceny. Ci uz albi knihy, rainbow high babiky alebo aj samotne lego. Niekedy mall vypali lepsiu cenu a dogade to postovne. Je to fakt a bohuzial vsetko zdrazieva a samozrejme ludia chcu usetrit par eur. Miluje som sla okolo jedneho dracika v obchodnom dome ... No hlava na hlave .. myslim, ze aj ked o tom ludia vedia ziaden bojkot nebude a tych par ludi co naozaj bojkotuju ich nepotopi.
@liljana popravde, 90% tych, co nakupuju na stranke on-line, tie jeho vyjadrenia necitaju.
Ti, co tam pridu prvy raz, si to pozru, lebo si myslia, ze je to nejake upozornenie k nakupom. Ked zistia, co to je, preskocia to, lebo ich to nezaujima.
A tych 10%, co tam chodia kazdy tyzden pre to, aby boli v obraze, co nove napisal a mali co zase riesit a pohorsovat sa - nie je normalnych.
Mame v state horsie problemy, co treba riesit. Na hradnom kopci je ich plny parlament, navyse maju vykonnu moc (na rozdiel od tohto pana), ak uz mas potrebu sa realizovat.
Takyto bojkot od ludi mi pride, ako ked ma niekto pred Vianocami barak rok neupratany, cely hore nohami, ale on je hrdy, ze konecne upratal jednu malu policku v kupelni. Heureka.
@dada13288
@moonlight1210 Neberte to uplne vazne, bol to iba vtip na ucet "Mojzisa" z Dracika. 🙂 Kto nema v okoli iny obchod s hrackami, pojde tam. Osobne v takom pripade radsej objednam hracky z nejakeho shopu. Otazka zasad, nebudem podporovat idiotizmus, ale ani kritizovat niekoho, co tak neurobi.
Ja to popravde vôbec nečítam.Hladam, čo potrebujem a je to u nich za lepšiu cenu ako v inom obchode. Veď kto nakupuje v iných sieťach typu Lidl atd.tak keď tam hygienici stopnú nejaký tovar kvôli nevyhovujúcim požiadavkám nikto to nerieši a idete tam nakupovať znova či? Viem že to nieje to isté ale .
Ja som si raz kupila cez e-shop s osobnym odberom v predajni a prislo mi to, ze cena bola vlastne taka ista. Treba pokukat
V tescu som kúpila lacnejšie ako v dráčiku, mali tam všetko čo som chcela.
ano to mas pravdu, lebo tak asi malo z nas si vybera, kde nakupi podla toho, kde mu je co sympaticke. asi kazdy z nas pozera hlavne na ceny a na to, kde vie nakupit najlacnejsie a najlepsie.
Niektore druhy Lega som pred dvoma tyzdnami kupila v Tescu za ovela lepsiu cenu, nez bola dokonca s kartickou v Draciku. Obcas sa tak stane. Ale je to vynimka.
Kaslem na Dracika. Dnes som objednal este 2 krabice Lega ten kalendar, zo 10€ som usetril cez Alzu co tam maju teraz zlavovy kupon.
@moonlight1210 Tesco mava casto -20 -30%. Niekedy to je tak ze ta zlava je na vsetko Lego pri pokladni (napr ked ho nakupis za viac ako 50€) takze ked bola este zlava na nejake specificke tak sa to zratalo a teda asi 2 roky dozadu som tam nechal riadne peniaze, doteraz mam v pivnici este nejake krabice co postupne vytahujem :D
Ano aj kaufland, lidl aj tesco ma niekedy, ze peckove sumy ale je to iba vynimocne. V tescu ked su kupony + clubcart je to mega. Lidl ma uzasne drevene hracky, ktore cenou sa nedaju porovnat. Ale i tak mimo tychto akcii dracik ma super ceny, samozrejme mimo napodobenin, lebo v kaufe sa da napodobenina lega kupit aj do 10 € ale kvalita tych kociek je zufalost. Mna naposledy prekvapilo albi. Dala som priamo albi stranku kde maju logo, ze maju podla sloganu najlepsie ceny na trhu a ked som hodila do dracika uz ma to vyslo o 15 € menej.
Ak je moznost kupit to na predajni, tak isto by som to neobjednavala cez eshop, jedine v pripade ak by danu hracku na predajni nemali. Pride mi zbytocne platit potom postovne
V draciku som tento rok nenakupovala. V Alltoys boli dokonca lacnejší
Ja nakupujem cez e-shop s rozprávkovou kartou majú aj tam zľavy rovnaké ako v obchode to co on píše ma vôbec nezaujíma ani to nečítam idem tam s pocitom nakúpiť deťom a tým to hasne teraz su alebo boli dobre zľavy v tescu na hračky
Ked mas tu rozpravkovu kartu tak tie rozpravkove ceny platia aj v eshope