Nákup oblečenia cez internet

ivusss
16. okt 2019

Ahojte kočky 🙂
viete prosím poradiť nejakú stránku (nie aliexpress, ani wish) na nákup oblečenia, s ktorou máte skusenosti (možu byť kludne zahraničné aj slovenské). Ďakujem 🙂

jatva
16. okt 2019

dost som nakupovala na zoot a potom podla konkretnej znacky

mpg
16. okt 2019

Kvalitné oblečenie si nakupujem zo stránky KLINGEL (aj na spoločenské udalosti) a menej kvalitné na bežné nosenie z BONPRIX, obidve stránky majú dobrý výber a sú spoľahlivé, aj pri vrátení tovaru.

joysi
16. okt 2019

Ahojko...Bonprix mám aj ja vyskúšané a celkom som spokojná len niekedy ta veľkosť nesedí...stále musím menšiu veľkosť objednať ako nosím....chcem sa spýtať...nejakú internetovú stranku (serióznu) s detským oblečením poznáte? Ďakujem za odpoveď 🙂

solange7
16. okt 2019

Ahoj, moje klasiky su: H&M, Zara, Reserved, mangooutlet / mango, sporstdirect, decathlon...

lenka2710
16. okt 2019

@ivusss ja objednávam na bonprixe, už viem veľkosti aké mi sadnú a nemám problémy s vrátenim! Doma vyskúšam a keď mi to nesedí alebo som si medzi tým nákup rozmyslela,zabalim,vrátim a do.dvoch týždňov mi peniaze pošlú naspäť

lobic
16. okt 2019

next, zoot, hm ako to su u mna take najcastejsie stranky, no poviem to tak, ze ja proste aj tak najradsej chodim normalne do predajni

hettinka
16. okt 2019

Ja objednávam z Bonprix, mama z Klingel a kolegyňa z About You

adelakom12
16. okt 2019

ja tiez to iste,HaM, ale aj Glami sa dobre hlada celkom.. a potom moja teta stale kupuje ti ektalogove Klingel, Bonprix atd..

monicka144
16. okt 2019

Cez net som jedine asi H&M a ešte aj Next, ale väčšinou radšej chodím do obchodov osobne 🙂

ivusss
autor
16. okt 2019

a zahranične nič 🙂?

solange7
16. okt 2019

@ivusss pýtaš sa na zahraničné, ale ved ti tu vacsina odpovedala zahranicne znacky. Vratane mna, ja som ti ich napisala celkom dost. Ci tie uz vnimas ako nezahranicne? 🙂

kiwi3
16. okt 2019

skoro kazdy obchod uz ma aj online verziu. ak hladas take, kde je viac znaciek, tak nase zoot, answear a zahranicne next, asos.

pralinka86
16. okt 2019

Next, asos, house of fraser, esprit

simsalabim
16. okt 2019

@ivusss next, lindex, woolovers.

ivanka12311
16. okt 2019

Bonprix

mimachicha
16. okt 2019
veve2233