Ahojte, kúpila som si mobil cez bazoš na dobierku, už pri rozbalovaní som zistila že je z číny, dá sa nastaviť aj slovenský jazyk ale nepreloží uplne vsetko a vyskytuju sa niekde aj čínske znaky, chcela som ho vratit spat ale predavajuci mma vysmial do telefonu ze ho budem zbytocne posielat ze mi ho aj tak nepreberie. Dá sa s tým niečo urobiť? Možem ho aspon udat za predaj na čierno? mam vytlačené vsetky jeho inzeraty, kde ponuka uplne novy tovar (tv, kosacky) a všetko je pravdepodobne z číny.
A to si predtymnevedela, že je z Číny? Ani si nekukla ostatné inzeráty, čo daný človek predáva?
Neznášam týchto bazosovych vychcalkov, čo nakupujú vo velkom v Číne a potom kseftuju na bazosi. Ale udavat ich kvôli vlastnej blbosti, že som si vopred nepozrel, čo objednavam? Tak na to som gule nikdy nemal. A s tým udanim prajem veľa šťastia.
@stary_ujco pozerám že tiež frčíš na Ebay, Ali a podobne 😀 no ono aj predaj na bazáre má svoje hranice, ak neuviedol všetko čo mal je to podvod..
Ďakujem za podporu anina37 🙂
teraz sú dostupné telefóny aj u operátorov..ale zas na druhej strane, ja som si kúpila cez bazos telefon a som spokojná..ide o to, na koho natrafíš
@anina37 a co mal akože uviesť? Ze mobil značky elephone je z Číny? Aj pri mobile značky Samsung mal napísať, že je z Číny?
Opakujem, neobhajujem bazosovych priekupnikov, je to jedna banda. Ale v tomto prípade mu chce ísť kupujúca po krku len preto, že si nepozrela, čo kupuje...
Ako som si nepozrela čo kupujem? mal ma upozornit ze s mobilom nie je vsetko v poriadku co sa tyka toho jazyka
pri zapinani IPhonu, ked je original, musi sa ti ukazat jablko, ak je fejk..tak ti ukaze inu znacku..to je hlavny rozdiel..
Dalsi zlodej: BabyLove90@email.cz, no emaily stale meni, predtym uz upozornovali na mail julinkakoza@seznam.cz.
Meni aj svoje meno pri mailovej komunikacii.
Je podane aj trestne oznamenie.
S ceskym cislom uctu: CZ61 0800 0000 0029 7026 5033
TC: +420 735267484
Ak s nou prisiel niekto do kontaktu, mozte ma kontaktovat.
ja by som to skúsila, choď na políciu a popýtaj sa....dnes aby človek neveril nikomu, ja som takto menila synove hry-ja som poslala- dotyčný nie, som sadla do auta a davaj na adresu kde býval..to bol taký mladý fagan (možno 14-15 ročný) mama samozrejme nič nevedela, ale hry navalil bleskovo 😀 😀