Baby u suseda nášho v bytovke bola NAKA… zisťovali sme kvôli čomu a vraj niečo s daniami no príde mi to blbosť to by nevykopavali dvere ráno čo asi také uňho nájdu ?
fúúú..mať tieto problémy..čo hľadala NAKA u suseda...
@micusa2222 tak ja by som chcela tiez vediet preco! Co ak nejaky magor ktory niekoho napadol ci zabil,alebo nejaky pedofil. Chcem vediet co sa dialo,ci nam nieco nebude hrozit a pod
@petulda333 NAKA pokiaľ viem sa v prvom rade zaoberá úplatkami, korupciou, podvodmi na daniach, majetku a pod a nie pedofilmi.
Jeho. Toho suseda hľadala NAKA. Preto chodia na razie veľmi skoro ráno, lebo je pravdepodobné, že obyvateľ bude doma (a spí).
tu nájdete všetko - čo NAKA rieši a aj to, ktorá šp. jednotka to rieši:
https://ja-sr.sk/files/Narodna_kriminalna_agent...
Nemusia vždy vykopávať dvere. Ani vo Fanku im určite nevykopli dvere. Len prídu a zoberú si počítače a čo potrebujú.
@sima234 ja som to dala len ako priklad,ze by ma zaujimalo bedla koho zijem a co mozem ocakavat
NAKA aj kriminálka chodí na razie vtedy, keď vie, že nájde toho, koho hľadá. A v prípadoch ako sú drogy, zbrane a pod chodia bežne tedy, keď vedia, že nielenže sú doma, ale pravdepodobne spia, aby nestihli nič zničiť, brániť sa zbraňami a pod. Takže ráno je fajn. Ak by bol tvoj sused díler drog, kriminálka mu dvere rozrazí kľudne aj v noci o 3. V každom prípade, reči od susedov "že vraj" by som brala s rezervou. Ale kvôli daniam dvere určite nerozrážajú.
Aj nasmu susedovi vykopli dvere. Rano o 5. A to mal doma deti 1r a 4rocne. Tiez kvoli nejakym penaznym podvodom a zbraniam.
a ozaj vykopli dvere? lebo to robia málokedy, dokonca sa ani "nevykopávajú" 😉 naka vlastne bojuje s organizovanou kriminalitou a ekonomická trestná činnosť tam patrí odjakživa