NAKA u suseda

22. nov 2023

Baby u suseda nášho v bytovke bola NAKA… zisťovali sme kvôli čomu a vraj niečo s daniami no príde mi to blbosť to by nevykopavali dvere ráno čo asi také uňho nájdu ?

zuzanka.zuzu
22. nov 2023

a ozaj vykopli dvere? lebo to robia málokedy, dokonca sa ani "nevykopávajú" 😉 naka vlastne bojuje s organizovanou kriminalitou a ekonomická trestná činnosť tam patrí odjakživa

micusa2222
22. nov 2023

fúúú..mať tieto problémy..čo hľadala NAKA u suseda...

petulda333
22. nov 2023

@micusa2222 tak ja by som chcela tiez vediet preco! Co ak nejaky magor ktory niekoho napadol ci zabil,alebo nejaky pedofil. Chcem vediet co sa dialo,ci nam nieco nebude hrozit a pod

sima234
22. nov 2023

@petulda333 NAKA pokiaľ viem sa v prvom rade zaoberá úplatkami, korupciou, podvodmi na daniach, majetku a pod a nie pedofilmi.

cubo2
22. nov 2023

Jeho. Toho suseda hľadala NAKA. Preto chodia na razie veľmi skoro ráno, lebo je pravdepodobné, že obyvateľ bude doma (a spí).

alenah31
22. nov 2023

tu nájdete všetko - čo NAKA rieši a aj to, ktorá šp. jednotka to rieši:
https://ja-sr.sk/files/Narodna_kriminalna_agent...

bloger
22. nov 2023

Nemusia vždy vykopávať dvere. Ani vo Fanku im určite nevykopli dvere. Len prídu a zoberú si počítače a čo potrebujú.

petulda333
22. nov 2023

@sima234 ja som to dala len ako priklad,ze by ma zaujimalo bedla koho zijem a co mozem ocakavat

melanta
22. nov 2023

NAKA aj kriminálka chodí na razie vtedy, keď vie, že nájde toho, koho hľadá. A v prípadoch ako sú drogy, zbrane a pod chodia bežne tedy, keď vedia, že nielenže sú doma, ale pravdepodobne spia, aby nestihli nič zničiť, brániť sa zbraňami a pod. Takže ráno je fajn. Ak by bol tvoj sused díler drog, kriminálka mu dvere rozrazí kľudne aj v noci o 3. V každom prípade, reči od susedov "že vraj" by som brala s rezervou. Ale kvôli daniam dvere určite nerozrážajú.

11bodka11
22. nov 2023

Aj nasmu susedovi vykopli dvere. Rano o 5. A to mal doma deti 1r a 4rocne. Tiez kvoli nejakym penaznym podvodom a zbraniam.