Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov

ondrej1234
14. feb 2017

ahojte, vec je natolko vazna, ze to davam aj sem

-Slovné a fyzické konflikty s turistami a fotografmi
-Verejne známe prípady zastrelených mačiek a psov
-Alkohol na poľovačkách
-Trávenie dravcov a iných druhov vtáctva
-Nelogické prikrmovanie zvierat, aj medveďov
-Následné upozorňovanie na premnoženú zver, ktorá požiera poľnohospodárom úrodu, prípadne je naučená na ľudskú potravu a schádza bližšie k ľudským obydliam
-Nenávistné prejavy poľovníkov voči zvieratám (vlci sú kur*y, škodná, atp)
-Klamlivé údaje o počte a premnoženosti niektorých šeliem
-Absencia empatie a citov
-Pytliactvo. Trojnohé medvede a poranení vlci na fotopasciach
-Nezáujem riešiť pytliactvo vo vlastných radoch
-Poškodzovanie fotokrytov fotografom
-Krádeže fotopascí
-Vykynoženie populácie vlka dravého, rysa ostrovida a iných vzácnych živočíchov v MF/VF
- Dodržiavanie 30 rokov starých poučiek a archaických dogiem

https://www.peticie.com/najvaia_peticia_za_regu...

sissy27
14. feb 2017

@ondrej1234 akože... Nevyznám sa do poľovníctva... Ale tá petícia je napísaná ako výkrik do tmy... Žiadne overené fakty, zdroje, len slová niekoho, zrejme fotograf, ktorý vyznieva, že ho nejaký poľovník poslal niekam hlboko a ďaleko a jeho urazené ego to nezvláda.
Netvrdím, že tie dôvody uvedené v petícii nemôžu byť pravdivé, ale ak niekto chce moje údaje a podpis, tak ja chcem seriózne informácie.

vanmonka
15. feb 2017

@ondrej1234 ty poznáš osobne aspoň jedného poľovníka?!?Takéto bludy napíše len totálny idiot,nik si tak neváži zver a prírodu ako poľovník, ulovenej zveri vzdajú poctu!!Starajú sa o zver a prikrmuju aby v takýchto tuhých zimach prežili!!!Nie účelovo aby potom mali čo loviť, majú smernice koľko zveri sa môže uloviť...pytliacia práve tí, co poľovníci nie sú.a potýčky s turistami?! Taký turista čo sa vozí na hlučných štvorkolkách a motorkách nemá čo v lese robiť.Plasia matky mláďat a tie potom hynú, neraz som toho bola ocitym svedkom.z takýchto petícii je mi na vracanie...

lujza123
15. feb 2017

@vanmonka to snad nemyslis vazne, ulovenej zveri vzdaju poctu? Aku? Napchaju jej do papule par vetviciek odfotia sa a jebu to na fejsbuk, to je akoze pocta? Pocta je to ze vystrielaju najlepsie kusy vysokej zvery, to ze zabiju chraneneho vlka ktory je na pokraji vyhynutia?
Alebo ze kseftuju s polovnickymi povoleniami a za tazke peniaze sem chodia strielat rakusania a nemci ako na safari - ano aj takych som stretla

Ja som ako turista presla cele Slovensko pesi, bez ziadnej motorky, potichu a predsa som xx krat stretla neprijemnych ozratych a arogantnych chlapikov

lujza123
15. feb 2017

A tymto sa potom chvalia (foto zo stranky lovu zdar) ...

vanmonka
15. feb 2017

@lujza123 najlepšie kusy vysokej zveri sa nestrielaju.to sa volá chovna zver.najprv si naštuduj až potom sa ozyvaj.a za to čo "vykseftuju"ako si to nazvala od zahraničných hostí sa potom vo veľkom nakupuje krmivo na zimne prikrmy zvery.pozri, ja nie som poľovník, ale zopár ich poznám a sú to ľudia zo srdcom na správnom mieste.staraju sa o svoj revír, zver a všetko čo k tomu patrí.miluju prírodu a ulovenú zver si vážia, zloží pokrývku hlavy a poďakuje sa jej.vlky by som tiež zakázala loviť, lebo robí presne to,čo poľovník, reguluje premnoženu zver!!

lujza123
15. feb 2017

@vanmonka nastudovane mam az az a dokonca poznam aj polovnikov. Na 2 - 3 nadsenych mladych chalanov ochranarov pripadne 10 starych paprdov ktorym ide iba o strielanie a prestiz... a nehnevaj sa to co je za kseft aby tu niekdo vystrielal polku reviru vymenu za krmivo pre ten zdecimovany zvysok

vanmonka
15. feb 2017

@lujza123 škoda reči.nerozumies tomu.zvelicujes a prekrucas👎

vroni
15. feb 2017

No to je ale blabol. Fakty ziadne (faktom nie je nieco z titulu, ze to tvrdim), len znoska klebiet, radobymoralnych postojov a snaha o zregulovanie zivota v lese. Podla tych millitantnych postojov tipujem na nejakeho zeleneho aktivistu. Sice nema potuchy, o com trepe a ako by to malo vyzerat, ale chcel by regulovat, aby spasil svet.