Máte nejaké? 🙂 Keďže sa blížia Vianoce,tak si dáme takú tému...píšte čo vás napadne...pokojne aj nejaké trápne darčeky,ktoré ste dostali. 🙂))) A prajem veselé vianoce
Ja som dostala od svokry knihu a o rok neskôr takú istú 😬
No, ja som dostala od exsvokry sprchovaci gel. Nebolo by na tom nic cudne, keby uz nebol pouzivany 😂😂
A raz som od nej dostala zaclonu s poznamkou, ze ju ona dostala na narodeniny ale sa jej nepaci. Tak ju dala mne 🤷♀️
pred nejakým časom som bola ryšavka a od svokry som dostala knižku, že nikdy never ryšavke, reku díky 😀
@simdob ehm môj brat mal frajerku mladá baba a keďže bracho moc na darčeky nie je dal mame peniaze nech jej niečo kúpi...tak mama kúpila....knihu...Zlatokopka 1 a Zlatokopka 2 😂 ja som skoro zomrela od smiechu ale tá dotyčná to zobrala v pohode keďže to bola mladá baba ktorá číta takéto knihy 😉
@4stanka4 ...😂😂😂
@baboobchod ...aj ja som dostsla 2 roky po sebe rovnaku knihu
Ja som dostala od svokry zupan staroruzovej farby velkost xxl mam tak max Mko. A papuce takej istej farby🤣 papuce nenosim. Nikdy nikde. 😂😂😂 ale tak aspon ze si spomenula
Ja som dostala od priatela hriankovac.zacala som nim hrkat a obracat ho dole hlavou lebo som cakala ze vypadne zadnubny prsten a akoze hriankovac je vtip.nevypadlo nic a vtip to nebol.
od svokry kuchársku knihu, ktorú mala už roky na poličke...Vnúčatám svokra poslala v obálke 27 e v drobnom pre 3 dievčatá- strašne veľa centoviek, dvojcentoviek....asi hľadali po vreckách.... myslela som ,že o rok budú aj gastráče...😝
Najtrápnejší zážitok asi ten, keď sme s kamarátkou išli na vianočné trhy. Samozrejme som zbadala živý Betlehem, respektíve ovce ktoré sa tam nedobrovoľne fotili s deťmi. Tak reku, idem sa aj ja. Postavím sa vedľa stromčeka ako najväčšia hviezda, mrdnem vlasmi na stranu, robím si miesto, kúsok odtiaľ ohrádka, asi 60 cm vysoká s ovcami, keď v tom do mňa buchne jeden pán. Ja celá koľká som bola, letím do ohrady s ovcami. Ovce z ohrady začnú vyskakovať, ostatné len splašene behať, kamarátka nadšene fotí ako sa váľam na ožutej slame, mladý pán ma ratuje, vyťahuje ma z ohrady, na chrbte 💩, on si ho rozotrel na rukáv z kabátu... Ale, mladý chalan ma pozval do nákupáku aby som si kúpila novú bundu, že ho to veľmi mrzí 😀
dam ten,ked sa trapne citil zvysok osadenstva-z doby,ked som bola s rodicmi a bratom-po veceri a rozbalovani,kazdy si v odnasal svoje darceky do izby a ako vychadzali z obyvacky,tak brat na mna tak bodro-a ty si to nenesies do izby?hovorim-a co? a vtedy si uvedomili,ze mi nikto nic nekupil /a santa u nas nechodi,ze by to zariadil za nich/ 😂...ich tvare stali za to...
Nejake trapne zazitky si nespomeniem, ale k darcekom od svokry mam tiez co napisat. Minule Vianoce som od nej dostala knihu, neviem presny nazov uz, nejako ze Ako porodit (asi si nevsimla, ze som uz viac ako polroka po porode 😆) a dcera od nej dostala par kusov oblecenia zabalenych v mikrotenovom vrecku s prilozenym blockom (nebolo to kvoli moznej vymene tovaru, visacky boli odtrhnute) 😆😆
Moj ex nebol prilis zbehly v nakupovani darcekov, takze na nase prve spolocne Vianoce som dostala knizku Tehotenska joga. Len zabudol dat dole cenovku 2,99e z pumpy Shell :D :D :D
moja mamina bola na nas so sestrou sama podnikala o vsetko sa musela postarat sama a jedny vianoce nejak nestihla nakupit darceky a asi jediny obchod co bol otvoreny bolo Dielo ( mali tam kadejake umelecke vyrobky) tak sme so setrou dostali z dreva vyrezavaneho africkeho saman. Ja som mala 10 a sestra 11 rokov. Taky bol skaredy ze sme sa ho bali snad do 18 tky😂😂😂
Uz sme isli vecerat kapustnicu. Moja dcera vtedy mala 5 mesiacov a nechcela obsediet v stolicke tak reku dam si ju na kolena a tak nejako sa najem... no nieee. Ona mi padla do taniera s kapustnicou 🙂))
Darcek od priatel mojej mamy kucharsku knihu s titulom varime proti rakovine 🤔
neviem ci to co napisem bol moj najtrapnejsi zazitok, ale teda dobre som sa necitila, s mojim ex sme sa dohodli, ze jedny vianoce stravime s jeho rodicmi, este ked sme spolu chodili, tak som chcela aby bolo vsetko dokonale snazila som sa, napiekla som kolace, nakupila som darceky, zistovala som co by sa nadejnym svokrovcom pacilo, tak som sa buchla po vacku a uz po veceri rozbalujeme darceky a kazdy tam nieco mal, len ja dako nie 🤐 ani pre mna nie su vianoce o darcekoch, ale ma to trochu tak zamrzelo, ze ani od ex ani od jeho rodicov, aspon nejaku malickost, ponozky alebo nieco, len aby som vedela, ze im na mne zalezalo, ale vlastne uz je to jedno 😀 uz su fuc z mojho zivota, ale v tej danej chvili mi moc do smiechu nebolo
Od byvaleho velkeho cierneho plysoveho kona s poznamkou ze žrebec od žrebca.Mala som 25 rokov.a nie 10 r. 😄
Ja som mala asi 9 -10 rokov a strasne som chcela aby nasi dali zapojit internet, cely rok som len o tom rozpravala, lebo vsetky kamosky uz mali. Navecerali sme sa a isli sme pozriet pod stromcek. A tam boli menovky Kristinka, Petko atd. A ja som tam mala taky balicek v tvare krabicky(routeru) tak som sa tesila, velmi som bola stastna srdce mi pistalo od dojatia uz som sa tesila ako to spolu zapojime a budem surfovat na internete. No a rozbalila som ho a bol tam anglicko slovensky slovnik 🙂)))
od ex hlinenu sosku kravy (malo to byt akoze mile, vtipne), ktora tlaci furik a v tom furiku bol kvetinac so zivym sukulentom.
tento darcek nebol dovodom na rozchod...aj ked dnes sa cudujem, ako som toto ustala 😀 😀