Ah zeny, poprosim Vas bez moralizovania a odhovarania. Je to uz par rokov co som skoncila s obcasnym pofajcievanim (roky som bola len prilezitostny fajciar - krabicka na mesiac a viac). Deti nam uz kus odrastli, vecer je uz priestor aj si dat pohar vina a mne sa z casu na cas zaziada si jednu zapalit... len som zistila ze na sucasnych cigaretach nie su uz ziadne udaje a ja by som si chcela kupit tie uplne najslabsie ake u nas dostat... nevedeli by ste mi poradit? IQOS nie, ani tie vape a pod. Dakujem za kazdu odpoved k veci 😊
LM slim ružové 🙂
Karelia ultra slim.
@leniel je jedno , ktorú si zapáliš, škodí horenie, nie tabak
Jadé ružové sú veľmi slabé, zapálim si len z času na čas a tieto mi vyhovujú.
@leniel bezove carelie su take slabe podla mna
@daniela2202 z hladiska zdravia urcite, ale z tych silnejsich mi je zle, to vyfajcit nedokazem a nechuti mi to
Porovnanie, troska starsie, urcite najdes novsie na nete: https://www.elcigon.cz/user/upload/znacky_cigar...
Jade ruzove, tiež fajčím iba keď sa sedi partia cez leto a tak, sem tam si zapálim a s týchto sa mi nikdy netoci hlava ani nič.
bacco slim su este slabsie ako jade ruzove, tiez som bola prilezitostny fajciar, ale tie bacco slim su take slabe ako keby si len teply vzduch tahala do pluc 🙂
Co presne chces ziskat? Ritual zapalenia? Chut cigarety? Ucinok nikotinu? Co je to slaba cigareta? Nikotin? dechet ? Ter?'