Ahoj maminy chcela by som sa spytat ci sa to niekomu stalo uz.... Robila som si test necele 4 týždne do zadu vyšla slabá čiarka o 2dni ďalší tiez vysiel pozitívny potom o týždeň som si robila zase pozitívny dr som nešla pretože viem ze by to bolo skoro no ale problém je ze som mala menzes nedávno normálne 5dni žiadne hnede normálne krvácanie.... Hneď po ňom som si urobila zase test ale vyšiel negatívny 😭 neviem čím to bolo ze tie testy vyšli predtým ci som tehotna bola a uz nie som 😭😭😭😭alebo som ani nebola
@stanusenka 😳😳😳😳😭😭😭😭💔💔💔💔 biochemické to som ešte nepočula 🙈😭
pravdepodobne si tehotná bola, to ma mrzí, aj mne sa to raz stalo, ale nabudúce to určite vyjde 🙂 ak sa snažíte, tak začni užívať kyselinu listovu 🙂
veru tak, zrejme ide o biochemicke tehotenstvo. Testy ho zachytili ale zarodok odisiel spolu s ms este pred potvrdenim ultrazvukom. Stava sa to pomerne casto, len teraz s tymi citlivymi testami to zeny castejsie spozoruju. je to prirodzene, nieco nebolo v poriadku. Mrzi ma to.
@renatka1985 ach zeny tak som sa tešila ze som to radcej nikomu nepovedala az kym by mi to dr nepotvrdila :( ale nic stoho treba ísť aj k dr a povedať jej to ci netreba?
@s_a dakujem za radu ❤️
Myslíte ze sa to stalo preto ze som v septembri potratila?😔
@noemikatka nemusis ist kvoli tomu k dr, spomenut jej to mozes pri najblizsej navsteve.
inak statistiky hovoria, ze po biochemickom je zvysena sanca otehotniet, tak drzim palce tento cyklus 🙂
@noemikatka moze ale nemusi to mat suvis. pravdepodobne bolo so zarodkom nieco v neporiadku a priroda sa s tym takto vysporiadala. pred par rokmi, ked este neboli take citlive testy, by si o tom ani netusila, ze sa cosi take udialo. je to pomerne casty jav, zial.
@noemikatka pokiaľ nemáš nijaký problém, nekrvacas a podobne, nemá zmysel ísť na gyndu, menzes si už normálne mala, telo sa vysporiadalo samo.Keď žena nerobí testy, ani si to nevšimne, jednoducho jej trochu mešká menzes. Bohužiaľ, veľa oplodnenych zárodkov tak odíde, jednoducho sa neudrzi, je obvykle poškodený, tak príroda sama to vyrieši. Neznamená to, že ďalšie tehotenstvo nemôže byť úplne v poriadku a zdravé bábätko. Kľudne sa snažte už v ďalšom cykle 🙂
Dakujem zeny veľmi pekne
Toto sa minule leto stalo aj mne☹
@noemikatka Aj mne sa to stalo,otehotnela som hneď v ďalšom cykle.Držím palce...
@vlucifuk u mna to iste
Ja si myslím, že biochemické tehotenstvo... Tiež som to mala, čiarka slabá, ms meškala a nakoniec prišla, to čo vzniklo aj následne samo odišlo 🤷