V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?
@aeruginosa ee... mozno dakde pri hlavnej ceste ale..inac RK je krasny podla mna ( okrem toho kominka co tam dymi)
Bratislava - Vrakuna (POdunajske biskupice) a dolne hony.
Už tu takáto anketa bola a tuším vyhral Ružomberok, ale určite sú na Slovensku horšie mesta. Nebyvam tam, ale Rbk ma krásne okolie, je sčasti na okraji lesa, centrum nie je úplne top, ale tiež sú tam pekne zákutia. U mňa by boli mesta, kde by som nechcela bývať skôr na juhu.
Ziar nad Hronom a Zarnovica
@grace55 nevedela som že už taka téma bola. Aj za mňa juh a východ ešte
@nickpick preco?
Z toho, co som pocula od kolegynky, tak v Jelsave - privela romov, aj takych neprisposobivych a cim dalej, tym viac ich tam presuvaju z osad
Vchod su ja Kosice, Presov, Poprad... Ja by som nechcela byvat v Jelsave, hlavne kvoli zivotnemu prostrediu
@bublinka1426 no, vidis a Pellegrini byva radsej vo Vrakuni, ako pod hradom
nehovoriac o tom, ze vo Vrakuni a v PB byvaju celkovo bohati ludia, vzhladom na tie RD, co tam su
RK, Žiar nad Hronom, Žarnovica, Rožňava, Telgart, PB, Jelšava a východ okolo hraníc dediny
@liz_lemon tak mala som na mysli Pentagon a jeho okolie...nie podunajske biskupice s RD ;)
Jelšava
Bratislava. Straaaasne veľa ľudí na môj vkus a všetkého veľa 🤣
V Zarnovici prakticky nic nie je, same domy, priemyselne stvrte, posobi pomerne depresivne. Ziar upada uz roky, vedenie mesta dlhodobo kradne, upravy su zanedbatelne, rozbite chodniky, casti mesta su kvoli neprisposobivym obcanom v zufalom stave (ale toto nie je problem len tohto mesta, Slovensko nie je schopne romsku otazku vyriesit), vsade same cinziaky, centrum mesta je vizualne smutne, za tie roky by clovek cakal ovela viac…
@bublinka1426 ty si tqm asi dlho nebola, však?
Pentagon má vo vnutrobloku pekný park, taký park chyba mnohym veľkým panelákom
Časy keď tam v parčíku byvakovali fetaci sú minulost
@pribinak ale moj nazor to nezmeni. aj tak. chodila som tam roky. je nieco na tom zle? ze sa mi tam nepaci?
@bublinka1426 Nemusí sa ti páčiť, je mi to aj dosť jedno, len nie je to take strašne ako bolo
predstav si mesacnu krajinu a budes v obraze
Za mňa Bratislava. Tam by som nechcela bývať.
Z toho, co som videla, mne najhorsie pripadala Povazska Bystrica a Svit.
@pribinak ok nejdem sa hadat
Precestovala som toho dosť na SK a v drvivej väčšine miest si viem predstaviť bývať, či občianska vybavenosť, či príroda, či pekná rovina, či milé malé mesto a tak. Ale čo sa mi nepáči Ružomberok, Prievidza (obe mestá nemôžem si pomôcť nevidím tam nejaké oddelenie že centrum, sídlisko, priemyselná zona, všetko dokopy) , Handlová (depresívne mesto, veľa sociek) , Jelšava (priemysel a neprispôsobivý a nič tam nie je) a ešte možno prekvapivo Žilina (to asi málokto dá narozdiel od toho Ružomberka napríklad), ako pekné námestie, príroda, ale celé mesto na mňa pôsobí tak chaoticky, necítim sa tam dobre.
zaujimave, lebo ja sa tiez v ziline necitim dobre.. namestie ok, ale inac vsade samy beton, budova na budove, mimoriadne agresivny vodici, cele take nervozne uponahlane..nedokoncene chodniky, ciklotrasy
Žilina je krásne mesto.... od mala som tam rada chodila.
dokonca sme tam chceli ísť s mm bývať.
neviem čo máte proti Ružomberku... na toto mesto mám krásne spomienky, veľa kamarátok....
aj ako mesto Ok...
@marsmykkok musim suhlasit s tou Zilinou, nedavno som tam bola sluzobne par dni a teda mne sa tiez nepacilo. Nehovoriac o doprave, same najazdy krizom-krazom, som sa tam stratila aj s navigaciou 🤣
Na mňa chaoticky pôsobí skôr B. Bystrica.
ale nie je to zas tak žeby bolo vyslovene škaredé mesto. len nemám k nemu vzťah. Chodievame tam kvôli lekárom .
@deti95060810 v Za som žila vyše 30 rokov pochádzam odtiaľ priamo a je to pravda strašne sa to mesto zmenilo.
Už je to sam betón a cezpolni majú dosť problémy s obchvatmi a soferovanim tam. Kedysi tam bolo krajšie ,ale tak stále to bude moja srdcovka kde som par krát do mesiaca
Ružomberok.