Najpohodlnejšia podprsenka

pondelok01
1. apr 2022

Poradite mi nejaku konkretnu podprsenku, ktora nema zapinanie na haciky, je pohodlna, neomina, ale zaroven sa da nosit aj medzi ludi? Myslim tym, ze trochu aj pozdvihne a nie je vidno bradavky. Viem, ze astratex a bonprix, ale zaujmaju ma konkretne typy, na tych strankach je toho milion a neviem si vybrat.

Dakujem.

deti95060810
1. apr 2022

najlepšie je vyskúšať... ja som minule objednala z Astratex niekoľko podpr. a nesadla ani mne ani dcére ani jedna podr.
mne najlepšie sedí zn LORMAR

marcellka32
1. apr 2022

Triola

lilianka28
1. apr 2022

Tak ja kupujem podprsenky už len z Astratexu, ale musia mať košíčky Spacer. Tie sa "prispôsobia". Sú síce vystužené, ale tak jemne, mäkko a bradavky v nich určite nevidno. Naposledy som si kúpila túto: https://www.astratex.sk/podprsenka-spacer-3d-sa...

pondelok01
autor
1. apr 2022

@deti95060810 to mi je jasne, ale dostat sa do obchodu a aj najst zrovna taku, co by bola idealna, to je asi nerealne :( Teraz najcastejsie nosim taku sportovu z tchiba, ale je uz taka polorozpadnuta. Mam plnu skrinu inych, ale na kazdej ma nieco omina, najcastejsie haciky, stitok (aj odstrihnuty) a kosik nesedi, bud je maly, alebo je privelky a krci sa. Uz som sa aj viackrat merala, davala do kalkulaciek, skusila kupit tu istu s mensim aj vacsim kosikom, ale v ziadnej nevydrzim cely den. Zo zufalstva uz pozeram aj po teleshoppingovych variantoch typu VivoZebra a Plackova.

sushi15
1. apr 2022

@pondelok01 vyskúšala som ich veľa a tiež som bola skeptická, ale Plačková za mňa top

pondelok01
autor
1. apr 2022

@sushi15 fakt? Akoze realne nad tym uvazujem, ze objednam od nej, lebo uz ma chyta zufalstvo. Prispejem Zuzke na nove zuby :/

ella2015
1. apr 2022

@pondelok01 pre mňa napríklad je pohodlná bavlnená z Intimissimy, pohodlie je pre kazdu z nás nastavené asi niekde inde.
Za mňa top je korzetová Wonderbra, prvý pocit ako zverák ale keď som si zvykla nedala som ju dole, bez ramienok, super drží a dá sa obliecť pod všetko oblečenie

pondelok01
autor
1. apr 2022

@ella2015 ta sa ale zapina na haviky, ci? To nechcem.

ella2015
1. apr 2022

@pondelok01 Intimissimy má aj podprsenky bez háčikov, kamoška má rada Lindex, ale ona má mini prsia

barbie1981
1. apr 2022

Za mňa triumph podprsenky, keď zvolis správnu veľkosť nič neomina

simsalabim
1. apr 2022
sushi15
1. apr 2022

@pondelok01 áno, mám ale tu s tenšimi remienkami za 16€ čo zase naozaj nieje až taká vysoká suma

kiwi3
1. apr 2022

urcite SLOGGI zero feel, ani neviem, ze ju mam

pondelok01
autor
1. apr 2022

@sushi15 a je to aj trochu vystuzene? Nepresvita prilis relief? A co prosim ta znamena, ze produkt je mierne parfumovany?

heidy222
1. apr 2022

Za mna intimissi, vyskusat a dat si poradit od predavacky

heidy222
1. apr 2022
pondelok01
autor
1. apr 2022

Dakujem za vsetky dobre mienene, aj ked nie vsetky dobre cielene rady. Objednala som jednu od Plackovej (och), tak uvidim ked pride.

renca206
4. sep 2022

@pondelok01 môžem sa spýtať, si spokojná s tou podprsenku od plačkovej či zbytočne vyhodené peniaze ?

pondelok01
autor
4. sep 2022

@renca206 ako kedy, niekedy mam chut si kupit este jednu, a niekedy ma omina, len ja obcas byvam nafuknuta ako balon, plus fluktuacia hormonov oocas mesiaca, ale za to ta podprsenka nemoze. Vo vseobecnosti by som ju odporucila, kupila som bezovu s tym brokatovym zdobenim. Ale velkost by som brala nabuduce vacsiu.