my vsichni skolou povinni
a este sanitka
chlapci a chlapi 😉
zikals, ja se hned vraatim... 😀 tenty, aj ten som si dnes stiahla 😉
chalupari a jednoznacne Navstevnici, uplna jednotka 😉
stare dobre casy to boli
zamilovana som bola po usi
a Voříška som lutovala furt, aj som plakala, nebola som schopna pochopit, ze je to len film 😀 😀
ja som mala rada aj Skrecek v nocni kosili
tak u mna teraz vyhrava serial ulica 😉
nemocnica,sanitka,hriesny ludia mesta prazskeho a z tych novych mam rada cetnicke humoresky 😀 a teraz pozeram aj navsetvnikov,poistovnu nemusim
VKV-cka 😵 😵 😵
ja som "milovala" Život na zámku 🙂
nemocnicu na okraji mesta, ale tu prvu seriu, to nemalo chybu 😉, my vsichni skolopovinni - tiez dobre 😉
my vsichni skolou povinni, zivot na zamku (ale ked ho v januari znova davali uz sa mi az tak nepacil 😒 ), rodinne pouta (kym sa to nepremenovalo) a z tych novsich "miniserial" Proc bychom se netopili
Ja jednoznačne - My všichni školou povinní - videla som to miliónkrát a aj teraz by som si pozreli milióntýprvýkrát.
A stále som hovorila, že ako nemôže mať tá nervózna učiteľka rada toho chlapčeka, ktorého si adoptovali, že ja by som ho mala najradšej zo všetkých. 🙂
a este Takova normalni rodinka - na tom sa narehocem aj dnes 😀
život na zámku,chlapci a chlapi 😵
všetky čo ste pospomínali sú super ... aj teraz v nedelu začali chalupári a nestíham sledovať
norik, tak rodinka bola úžasná, Hanzlíka ako herca mám hrozne rada
ja teraz sledujem českú ordináciu
Česko ma velmi dobre serialy a vybornych hercoch moje oblubene su VKVčka 😵 ,Chalupaři, Letište 😵 😵 😵 😵
norik, presne to ma napadlo ako prve 😉 . sice este v čb-farbe, ale vymakane 😀
Bylo nás šest
Poisťovna šťastia
Hanzlik a Bartoska to su zasa moji naj z ceskej plejady skvelych hercov - teraz myslim, ze ma uputali ako chlapi, lebo tych hereckych es by som mohla menovat a menovat a menovat a menovat a... 😀
poisťovna šťastia...
1,ordinace a Kdyz se slunci nedari a plno dalsich starsich super serialov
je ich veľa..klasika Nemocnice na kraji města-ale tá stará séria,od Dietla,tie novšue nestáli za veľa 😕
Chlapci a chlapi..Bylo nás šest..z novších Pojišťovna štěstí-ale iba prvá séria,tie ďalšie nič moc,ani som to už nesledovala,nebavilo ma to 😕
Život na zámku je fajn..len už ho toľkokrát reprízovali,že človek to vie pomaly naspamäť 😝 😀 ale dá sa vidieť zasa 😉
a Ordinaci na Nove si nenechám ujsť ani jeden diel 😝 😅 😵
staršie seriály boli skoro všetky fajn..aj napr.taká Žena za pultom,čo poviete ?? 😕 😅 nedávno to reprízovali na JOJ Plus 😝
Chlapi a chlapci-zamilovana do Zounara,Sanitka,Poitovna
ordianci aceska, poistovna stastia, arabela.. stara; navstevnici; stare seriali , s vaculikom... len uz si nespomonam na vsetky nazvy. sanitka, nemocnica na okraji mesta....
30 pripadov majora zemana...
my vsichni skolou povinni... nemalo chybu..
Arabela, ako som mohla zabudnúť? No to už skôr baví viac baby ako mňa 🙂
..a ešte taký seriál o rodine železničiarov,všetci hrali na nejaký hudobný nástroj,mali kapelu 😝 😅
tuším Dynastia Novákovcov ,nie ?? 😕 😅 😝
aj to bolo dobré 🙂
norik,takova normalni rodinka............to je proste klasika, ktoru mozem kazdy den.babicka co pise detektivky, raubiři, Kacenka, pauli,zelvicky, tetička 😀 😀 ..............mala som rada Cetnicke humoresky,Chalupari, .............Hrisni lide mesta prazskeho 😉........
Poistovna stastia sa mi paci z tych novsich, len nemuseli obsadit brozovu, z tej mi je fakt blbo 😝 😝 😝
kdyz se slu
poistovna stastia jednoznacne