Chcela by som si kupit nejaku mp3-ku na behanie, vy sportujuce viete poradit? Len nie ipod, ten je moc drahy.
Celkom sa mi pozdava Samsung Galaxy S 4.2 ale nie je to moc velke?
@sissy27 ipod shuffle mi teraz bohuzial dosluzil, ten bol vcelku fajn a Samsung stoji tu v UK £80 takze len o nieco viac a ma tam aj ine fungucie, pripojenie na wi-fi a pod. takze ten by som mohla vyuzit aj na cestovanie. Len ci to na ruke neotravuje, viem ze mnoho ludi behava s ipod-om ale asi je to len sila zvyku.
Dobry telefon - tam si nahodos hudbu ktoru chces, mam tam radio, podcasts z cudzich jazykov a este mam aj program na meranie kolko odbehnes/odkorculujes/ odbicyklujes - a neries mp3. Teraz predavaju lacne tie take armbands aj na udrzanie telefonu, zapnes na rameno, mas vsetko v jednom a este si na prijme ak by ti niekto volal 😀
Mam tam zopar funkcii s ktorymi by to slo, mozno to este prehodnotim 😉 Diky dievcence
@annabel4 pokial mas aspon trosku modernejsi telefon kde si mozes nahrat pesnicky a pocuvat radio tak by som nad mp3 ani nerozmyslala zbytocne vyhodene peniaze
Existuje nejaký link, kde sa dajú pesničky na behanie stiahnuť? Mobil je určite lepší, ako ipod.
@annabel4 ipod shuffle, ktorý ti na prehrávanie mp3 bohate stačí,stojí do 40€ a ten samsung pozerám že 200€ 😅 ale ak chceš aj iné funkcie ako prehrávanie mp3, tak potom samozrejme ipod shuffle nestačí...
ipod shuffle pripneš na rukáv, tričko, ani nevieš, že ho máš, na behanie úplne ideálny...