Ahojte dievčatá, potrebujem radu.Ktoré matrace sú najlepšie? Rozhodujem sa medzi dormeo a ikea.Aké sú vaše skúsenosti ? Ďakujem za každú pomoc
@kofilka33 tiež ideme kupovať nový matrac .Chceme kúpiť v Ikei ,len neviem ktorý je lepší či z pamäťovej peny alebo ten latexovi.My chceme stredne tvrdý až tvrdý a bojím sa ,že ten z pamäťovej peny dlho nevydrží. Doteraz sme používali tu obnovujucu podložku z Dormeo.Máme ju 2 roky a už je na nič.Akoby sa zmenšila,stensila a je úplne mäkká.
@kofilka33 tu ani tak nejde o výrobcu, ako o to, že každý človek potrebuje pre svoj chrbát niečo iné. Treba sa odraziť od tohto. Niekomu nevadí mäkký matrac, inému áno alebo opačne. Treba si na matraci všímať - či má pružiny, či má len penu, či sa dá vrchná časť dať dolu a vyprať, či je antibakteriálny apod., zároveň je dôležitý aj rošt, kde je matrac položený. Veľa chorôb chrbta je aj zo zlého matraca.
@kofilka33 matrace sa už dajú vyrobiť aj na presný rozmer, len samozrejme je to drahšie. Rošt v posteli môže byť aj vcelku, podstatný je potom ale ten matrac a čo obsahuje. Na pevný rošt je práveže vhodný práve ten pružinový matrac, ktorý sa prispôsobuje stavcom chrbtice pri otáčaní sa. Dnes už sú kvalitné pružinové matrace, tzv. taštičkové, ktoré optimálne rozložia váhu tela.
Ja by som sa chcela dievcata spytat, ci mate niektora aj vacsie matrace. My by sme potrebovali na dlzku az 220cm. Ak ano tak z kade? Dakujem
Prosím poraďte mi dobrú stránku na matrace potrebujem pre syna 9rocneho ďakujem
@kofilka33 ikea su skvele matrace - mame a sme velmi spokojni. Ja blbena som kupila pruzinovy matrac next za 700eu - nikdy viac. Tento rok kupujem dormeo cely penovy. Citala som na ne len chvalu.
Máme z prespanok. Posteľ aj matrace. Skvelé sú. Jednoznačne vyskúšať osobne.
@kofilka33 my sme kupovali benab - slovensky vyrobca. kupovali sme cez novynabytok.sk