Ženy napíšte nejakú komédiu na ktorej ste sa dobre zabavili...🙂 Potrebujem k práci nejaké rozptýlenie aby som nezaspala :D Ďakujem za vaše tipy. 🙂
Niekto to rad zahalene
Drž hubu! Pre mňa topka
@lubik87 ja som videla najlepsiu nedotknutelný... Je to aj ako komedia ale aj dojimave 😁😁😁
@my_kids_my_love ano toto je vyborny film, od tychto reziserov je novsia komedia: kym nas svadba nerozdeli, videla si?
Aliby na kľúč uplna topka
Čo sme komu urobili - v angl.Bad Weddings, Učitelé na zakázku - Le Profs
Za mna- po opici v zltych satoch (ak vies po anglicky original je o dost lepsi),
Stale spolu, stale nazive
Along came Polly
Fuck you pan profesor
Kohut na vine
Roman pro zeny
Som sexy
Lepsie neskoro ako nikdy,Tak dobre ako sa len da(obe s J.Nicholsonom) a Pred svadbou nie..mozem vidiet milionx;)
Super baby ďakujem môžem sťahovať :D zopar poznám ale veľa bude premiéra 🙂..ďakujem za každý jeden tip 🙂
Frajeri ve Vegas (Last Vegas)
Čo sme komu urobili
Fotr je lotr
Jmenuje se Earl - top
Drž hubu 🙂
Čierna mačka biely kocúr
Horšie ako smrť - verzia VB, nie USA, je tam veľký rozdiel v obsadení hercov
Blended, How to be a single, Grown Ups 1,2
a Grandhotel Budapešť 👏👏👏
Síce rozprávka ale ja som sa na nej hrozne nasmiala Tajný život maznáčikov 🙂
Básnici 🙂 všetky časti sú pre mňa top 🙂 akurát som dnes v práci spomínala na ,,včera večer po šťourání,, a z tých novších som sa celkom zasmiala na Na vlásku, Shrek nikdy nesklame a tak popri pleteni a háčkovani si púšťam Gilmorky, prípadne Friends a najnovšie ako prípravu na rodičovstvo The Middle 😁
Nedavno v kinach bolo Som sexy, taka zenska oddychovka, nasmiali sme sa poriadne.
Komedia" Macik"
Je to komedia len pre dospelych.Pre mna topka.Ma dve casti.Druha je volne pokracovanie.