Najlepšia zrnková káva z obchodu

19. dec 2024

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť vašu najobľúbenejšiu kávu z obchodov ako lidl/kaufland/tesco (viem že je to veľmi individuálne..) Doteraz som kupovala Jacobs Barista Espresso ale uz v 3/5 balení som našla deravé zrná asi od červíkov 🙈 ja viem že kvalitné kávy skôr najdem mimo týchto reťazcov, do káv sa až tak nevyznám skúšala som este Lavazzu ale chutila mi ešte menej ako táto jacobs

iv007
19. dec 2024

Mne chuti Lavazza Rosa, Tchibo crema. Kupujem podla toho co je v akcii

diefca
19. dec 2024

Uff, v Bille sa da obcas kupit Zlate zrnko. Ked uz nic ine, tak radsej toto ako beznu supermarketovu kavu. Ak by som ale nemala na vyber a pod hrozbou niecoho strasneho by som musela kupit kavu z Tesca, tak asi Lavazzu. Co viem, ze urcite nie, je Starbucks a Lucaffe. Neskutocne spalene a smradlave.

veklipo
19. dec 2024

Tschibo Barista
Ale kupujem ju v Nemecku. U nas 1kg 19€, v akcii 15,9€. Ta ista v DE 16€, v akcii 12€.

marianarem
19. dec 2024

Moj muz je dost narocny na kavy, vacsinou pije Zlate zrnko. Teraz nedavno som mu ale z nudze kupila tuto z Lidla a pochvaluje si.

vikusjk
19. dec 2024

Ja kupujem iba Illy

guudy
19. dec 2024

Ziadnu, v retazcoch ziadnu kvalitnejsiu kavu nepredavaju.

petronelag
19. dec 2024

Ja kupujem len mletú kávu alebo instantnú - dobrá bola Strasbucks tam je viac druhov a tiež Davidoff býva 100g , aj viac druhov, tú nám dali na povzbudenie aj na jednodňovej chirurgii na druhý deň po operácii.

nevenka
19. dec 2024

Nam chuti Lavazza cierna a zlata, kupujeme kilove balenie, vacsinou na Alze. Neviem, ci ju maju aj v Tescu a pod. .

pralinka86
19. dec 2024

V DM maju tiez Zlate zrnko

ivetz
19. dec 2024

Si nejako nútená kúpiť kávu v reťazcoch? Áno, aj ja som kedysi kupovala tam, ale potom som začala skúšať kávy z praziarmi...a našla som si "svoju" - napr. teraz v akcii za 17,50, doprava zdarma. Je jasné že chuť je úplne iná a výrazný rozdiel je už pri prvom pohľade na zrná - rovnaké, celé, nezhorene... Radšej si pár € priplatim a mám kvalitu a nie niečo čo sa iba tvári ako káva.

beky223
19. dec 2024

Mne z retazcovych chutí káva mistral (classic espresso).. ešte ok je Tchibo barista alebo v jednote kupujem limitky popradskej

rozculena
19. dec 2024

@ivetz aká?

alzbetsl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alzbetsl
19. dec 2024

@ivetz napíš mi odkiaľ kupuješ. Ďakujem

ivetz
20. dec 2024

@alzbetsl Jánošík - kavoholik.sk

ivetz
20. dec 2024

@rozculena Jánošík

simcas75
20. dec 2024

Mne chuti Lavazza Oro, ale naposledy som dostala od kamošky Popradsku creama Ethiopia a chutila vynikajúco.

rozculena
20. dec 2024

kto chce dobrú kávu,čítajte tu.Robia aj recenzie.
www.blogokave.sk

rozculena
20. dec 2024

@ivetz ja kupujem väčšinou od pureway

magnum2008
21. dec 2024

Raz som obednala Zlate zrnko a naozaj ta kava bola ina ako z retazcov. Muz priniesol z rakuska teraz tchibo barista a tu sme aj u nas kupovali, ale teda rozdiel bol citit velky. U nas uz nekupujem po skusenosti s tym ze staru preslu zrnkovu kavo stiahnu z predaja po dobe spotreby a vyrobca si ju len prebali do cerstveho obalu ;) tak asi tam bude ten rozdiel v kvalite....