Ahojte, ktorú službu odporúčate, ak som odosielateľ? Nemám skúsenosť ani s jednou.
Čo chceš poslať, aký objem a hmotnosť má balik, kam to chceš poslať, za aký maximálny čas. Podľa toho
DPD
@katkamatka7 10 kg, rozmery 40 x 50, v rámci SK, nemusí byť extra rýchlo.
Ja mam výborne skúsennosti s poštovým kuriérom ☺
V rámci SVK sú to DHL, SPS, DPD majú porovnateľné služby na podobnej úrovni. Pri niektorých môže byť rozhodujúcim čas vzdialenosť alebo to, že niektoré miesta nie sú pokryté. Na menšie objemy a hmotnosti SP, na veľké objemy a hmotnosti, ako skrine, postele napr TopTrans.
Ďakujem vám baby 🙂
To je veľmi diskutabilna otázka pretože kvalita služby závisi hlavne od kuriéra, ja mam napr zlu skúsenosť so SPS pretože u nás SPs kuriér chodi len jeden aspoň u nás , odkedy ho poznám tak prostredníctvom ich služieb už neobjednavam
Kuriér môže mať zlý deň, aj zlý rok. Môže robiť pre najšpičkovejšiu spoločnosť, ale skazí dobrý dojem. A dobrý kuriér má tiež šťastie na nepríjemných zákazníkov, ale tým, že je dobrý, ich nevníma ako nepríjemných.
Ja som posielala dpd takyto balik viackra, napr aj v spicke pred vianocami k nasim, v piatok vecer kurier u mna vyzdvihol a v sobotu dorucil
ja som ešte neposielala, ale pokiaľ ide o kvalitu dodania tak jednoznačne DPD, spolahliví, dajú aj čas a deň, kedy prídu a to aj dodržia
Ja mam pozitivnu s dpd, ale inu som nevyuzila ako odosielatel