Ahojte, prosím Vás poraďte mi. S priateľom si chceme kuknúť nejakú dobrú komédiu alebo horor. Dajte rady prosím Vás ak viete o nejakých 😊 Ďakujém
Horor urcite Quiet place, mala som dost,😳
Ja ti odporúčam pozrieť film Mesto v ohrození. Nie je to horor, ani komédia. Ale film je úplne super a záver absolútna bomba...
Insidius 1-4 alebo Mama
Ja som maniak na horror, z nových sú určite najlepšie Anabelle , V zajatí démonov, mama, teraz bude Mníška.
Čomu sa vyvarovať: Prekliate dedičstvo.-cela kinosála sa smiala na konci😀
Najlepsie komedie? Pre nas Dospelaci 1,2, millerovi na tripu, skus ma rozosmiat, diktator, zohan kryci meno kadernik, tata je doma 1,2,, fuck you pane profesory 1,2,, zocelovaci kura, bratia grisby, borat .....horory nemam rada ;D
@sunflower98 včera sme pozerali Tag 🙂 bolo to fajn 🙂 a síce nie priamo horor ale odporúčam Upgrade 🙂
Najlepsie komedie? Pre nas Dospelaci 1,2, millerovi na tripu, skus ma rozosmiat, diktator, zohan kryci meno kadernik, tata je doma 1,2,, fuck you pane profesory 1,2,, zocelovaci kura, bratia grisby, borat .....horory nemam rada ;D
Odporúčam Big Legend - 2018 🙂
Ďakujem Vám 😊
Ja mám rada francúzske komédia. Pre mňa v poslednej dobe top Vezmi sa ma kámo a Alibi na kľúč. Pravá francúzska zábava a neskutočný humor.
@sunflower98 kukni deadpool 2 a aj 1 ak si nevidela :,D
Ja tiez cakam na nejaky fajn horor...ta Mniska by mohla byt fajn zatial si kratim pozeranim na youtube Crypt TV...kratke 6 az 15 minutove hororove snimky, je ich plno niektore su celkom fajn
Skusim aj ja daco z toho pozrieť
Z hororov odporúčam Osvietenie, Exorcista, Chlapec, izba číslo 1408, The Mist, Kruh, The Thing.
dobra francuzska komedia je aj Čo sme komu urobili a aj Nedotknutelní- aj ked to nie je primarne komedia.
@zenaajmama vcera som to Prekliate dedicstvo pozerala, no to bolo neskutocne sklamanie.... a zevraj naj horor 2018.... uplna fraška
Slovensky horor ,,Zlo,, myslela som ze to bude somarina ale dost ma to prekvapilo 😉
@tinaslukaskom úplne súhlasím, bol dosť strašidelný.
Horor: V zajatí démonov, Annabelle 1,2