Najlepší odšťavovač, poraďte

aminak
30. máj 2019

Ahojte aký je podľa vás najlepší odšťavovač .... pozerala som ten cold press ktorý by mal uchovávať čo najvia živín v šťave ale tá cena má odradila 😌🙂 ďakujem

ericavargo
30. máj 2019

neviem aky najlepsi, my mame Catler a som max. spokojna

verbag
30. máj 2019

@aminak aj my mame catler, pre nas top

renab
30. máj 2019

U nas sa robi vela stavy a ja by som iny odstavovac ako snekovy uz nechcela, nakolko ine neodstavia napr. vacsie mnozstvo bobulovin a drobneho ovocia. My mame Kuvings ale su aj lacnejsie.

prevenar
30. máj 2019

co sa firmy tyka tak to je diskutabilne ...ale co systemu , tak jednoznacne hriadelovy (snekovy) . ja mam znacku Omega a som velmi spokojny . ak budem kupovat , kupim zas od nich. momentalne by som bral tento - https://www.eujuicers.sk/sana-juicer-euj-606-chrom ..ale zda sa ,ze starsi model co mam ma asi prezije :D

neviem aky mas rozpocet, ale tie stovky eur sa urcite olatia , tie stroje vydrzia desiatky rokov ..v usa na ne davaju dozivotnu zaruku , zial na SK len podla zakona 2 ^^

lenka_21
31. máj 2019

Mam tiez Omegu, ale je dost draha. Funguje skvele, mam uz od 2013 roku. Smoothies som zatial kupila Nutribulet, ale chcela by som Vitamix...

Tu Omegu som tiez kupovala v EU Juicer...

lenka_21
31. máj 2019

Doplnim, ak by som znova vyberala beriem Omegu, ale vertikalnu s velkym otvorom. Do mojho musim krajat na velmi male kusky a obcas je to zahul 😕 Pri vertikalnom je sice o nieco mensia vytaznost stavy, ale nie az tak vyrazne...

lubik87
31. máj 2019

Ja mám Catler už 5 rokov fičí klop klop .. cez sezónu sa na ňom odštaví tak 700 litrov 😬

prevenar
31. máj 2019

@lenka_21 ..nekupuj vitamix ...pozri si modeli od G21 , alebo Klarstain . tie iste parametre, ale podstatne lacnejsie . 🙂

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karima512
2. dec 2022

zo snekovych je podla mna naj kuvings, my mame konkretne REVO830, je tichy, sucha drt, ma uz aj predkrajanie surovin, a robim na nom aj mandlove maslo a mlieko