Ahojte aký je podľa vás najlepší odšťavovač .... pozerala som ten cold press ktorý by mal uchovávať čo najvia živín v šťave ale tá cena má odradila 😌🙂 ďakujem
U nas sa robi vela stavy a ja by som iny odstavovac ako snekovy uz nechcela, nakolko ine neodstavia napr. vacsie mnozstvo bobulovin a drobneho ovocia. My mame Kuvings ale su aj lacnejsie.
co sa firmy tyka tak to je diskutabilne ...ale co systemu , tak jednoznacne hriadelovy (snekovy) . ja mam znacku Omega a som velmi spokojny . ak budem kupovat , kupim zas od nich. momentalne by som bral tento - https://www.eujuicers.sk/sana-juicer-euj-606-chrom ..ale zda sa ,ze starsi model co mam ma asi prezije :D
neviem aky mas rozpocet, ale tie stovky eur sa urcite olatia , tie stroje vydrzia desiatky rokov ..v usa na ne davaju dozivotnu zaruku , zial na SK len podla zakona 2 ^^
Mam tiez Omegu, ale je dost draha. Funguje skvele, mam uz od 2013 roku. Smoothies som zatial kupila Nutribulet, ale chcela by som Vitamix...
Tu Omegu som tiez kupovala v EU Juicer...
Doplnim, ak by som znova vyberala beriem Omegu, ale vertikalnu s velkym otvorom. Do mojho musim krajat na velmi male kusky a obcas je to zahul 😕 Pri vertikalnom je sice o nieco mensia vytaznost stavy, ale nie az tak vyrazne...
Ja mám Catler už 5 rokov fičí klop klop .. cez sezónu sa na ňom odštaví tak 700 litrov 😬
zo snekovych je podla mna naj kuvings, my mame konkretne REVO830, je tichy, sucha drt, ma uz aj predkrajanie surovin, a robim na nom aj mandlove maslo a mlieko
neviem aky najlepsi, my mame Catler a som max. spokojna