Najlacnejší supermarket

3. apr 2022

Ahoj, zaujímalo by ma ktorý je podľa vás ten najlacnejší.
LIDL, TESCO, KAUFLAND, BILLA, COOP JEDNOTA

iwesska
3. apr 2022

Najlacnejsi neexistuje. Kazdy ma nieco drahsie,nieco lacnejsie,zalezi aj od akcii. Nikde neviem nakupit komplexne a lacno. Bodaj by🙏

pribinak
3. apr 2022

Medzi obchodmi funguje niečo ako korporátna dohoda, teda ak má banány v akcii Billa, nebudú v akcii v lidli či v tescu
Alebo ak má zvolenský jogurt v akcii Tesco, tak nebudú v akcii v kaufe či v jednote

Výhodné je kupovať napr vlastne značky jednotlivých supermarketov

apolka77
3. apr 2022

Mne sa javí že tak všeobecne asi najlacnejší je Kaufland ale nie som si úplne istá...no akoby mali viac produktov v akcii...

danielinaa
3. apr 2022

@pribinak nemyslim si, lebo tovary co su v akcii u nas, napr. venusz olej, rajo maslo... su rovnako v akcii vo freshi a v bille. Vzdy. Do kauflandu,tesca nechodim, do lidla sporadicky, takze viem.

mirage
3. apr 2022

ja len viem, ze Coop jednota je najdrahsi, aj ked tam nakupujem rada, sunku mi nakrajaju na tenko, pomelu maso, nehra tam otravna hudba a siroke nakupne ulicky a malo ludi. Ale teda velke nakupy tam nerobim.

kiwi3
3. apr 2022

@pribinak praveze mam pocit, ze casto je tam zlacnene presne to iste.

akcul13
3. apr 2022

Mne sa poslednu dobu javi tesco najvýhodnejšie 🤔

danielinaa
3. apr 2022

@kiwi3 presne tak. Myslim, ze dany vyrobcovia dovazaju ten isty tovar do vsetkych retazcov na Slovensku za vyhodnu cenu v danom tyzdni v akcii a preto su tie iste tovary za plus minus rovnaku cenu v kazdom retazci. Napr. spominany venusz olej bol za 1.99 nielen u nas ale aj ostatnych retazcoch, a podobne

pribinak
3. apr 2022

@kiwi3 no a? Tak sa dohodnú, že v tom istom čase budú tie a tie veci v akcii rovnako, to je tiež kartelová dohoda
Mne je to jedno nakoniec

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
3. apr 2022

@viestta 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkamatkova
3. apr 2022

Robím v potravinách a môžem potvrdiť, že ak má jeden obchod "nescu" za 4,99 tak ju budú mať aj všetky ostatné....samozrejme sa to netýka všetkého tovaru, treba sledovať letáky

danielinaa
3. apr 2022

@lenkamatkova vidis, na nescu som zabudla. :D Ta je tiez v akcii u nas a zaroven aj vsade inde, rovnako jacobs velvet.

savanna
3. apr 2022

@mirage presne toto, mam Jednotu rovno oproti domu a je to radost vobec tam vstupit, medzi regalmi ani nohy, tichucko, pohoda 😀. Na druhej strane v nedalekom Lidli sa ludia idu navzajom udupat.

eeffka
5. apr 2022

@savanna pre toto ja chodim na nakup do billy ak mi nieco treba, na sidliaku mame feresh,lidl cba a billu. Nikde nikto, len ja predavacka a sbskar 🤣🤣🤣 vezmem zemlu, 4platecky sunky a tanecnym krokom rovno k pokladni ( nechaoem ako sa uzivia)

zuzuliennka1
5. apr 2022

mne sa najlacnejsi zda lidl, po nom kaufland (pravidelne nakupujem v tescu, kauflande a lidl, semtam billa a terno)
billa sa mi zda naopak najdrahsia

basska_b
5. apr 2022

Dobra otazka, ale fakt zavisi aj od toho, aky sortiment kupujete. Billa je dost draha, Tesco a Kaufland taky stred, Lidl sa chvali, ze je lacny, ale mna z ich sladkosti boli brucho a aj z Pilos a Pikok mavam traviace problemy. Aby clovek usetril, musi byt jak dochodcovia a sledovat cenovky a letaky. Takisto musi nakupovat rozumne a nevyhadzovat. Takisto clovek neusetri, ked kupi 20 jogurtov, "lebo su v akcii", pritom by mu stacilo 10 jogurtov a potom ich doma nasilu je... treba hladat aj lacnejsie alternativy k tym najznamejsim znackam bez dopadu na kvalitu... je viacero strategii, ako usetrit.

ankare
5. apr 2022

Lidl

basska_b
5. apr 2022

@eeffka Inak v Bratislave ma Billa obchody na pomerne drahych miestach, v centre pri Carltone, v Eurovei a Centrale... podla mna oni tam naberu peniaze. Aj z tych malych nakupov, kde clovek len vbehne po daco, alebo narychlo potrebuje bonbonieru a tak

mima172
5. apr 2022

Mne sa zdá, že keď ideme na veľký nákup, tak v Lidli je to o trošku výhodnejšie, no žiadna závratná suma. Úplne najdrahšia mi príde Jednota (hoci tam najradšej nakupujem) a Billa.

evicaopica
5. apr 2022

Jednota najdrahší obchod života mali by premenovať slogan

vanilka83
5. apr 2022

Billa je jednoznačne najdrahšia a najväčšie týždenne nákupy robím v lidly ja kupujem najviac zeleninu a ovocie a tam je najkrajšie slovenské a aj bio tak rám vždy nakúpim všetko čo potrebujem polotovary nekupujem chlieb len v pekárni a mäso len v mäsiarni

eeffka
5. apr 2022

@basska_b tu v KE je to na obycajnom sidlisku, cize osobne myslim ze ich musi dotovat zisk z nejakej pobocky co zaraba a ide im skor o pokrytie priestoru.

Baby ja do Billy nechodim ze je lacna, ale ze tam nikto nie je. u nas je nakupci muz a ten chodi do kaulandu

hoslenka
5. apr 2022

Dievčatá, nespomenuli ste Sintru. Ja tiež na veľký nákup chodím do Tesca, ale len preto, že tam pod jednou strechou kúpim všetko - aj to idem skoro ráno cez víkend len, aby som sa vyhla davom ale najlepšie sa fakt nakupuje v Sintre a Jednote - tak, ako spomínali baby vyššie šunka, syr na tenucko nakrajaju a nie ako v Kaufe napr.

saxana000
5. apr 2022

Kaufland urcite

eeffka
5. apr 2022

@hoslenka ja si davam sunku krajat a vsade ked poviem ze chcem natenko a nevadi mi ani potrhane nemal nikto problem

h2
5. apr 2022

@pribinak Ja som si práveže všimla presný opak. V akcii všade to isté. Ale s tým, že je to dohoda medzi nimi, máš pravdu.

pink_lady
5. apr 2022

@basska_b nemáš HIT? Vsetky lidlacke sladkosti maju v sebe furu zloziek co si oznacene pře hit podla svajc.zoznamu 3. A o pilos vyrobko j radsej pomlcim, mne ich mlieko hrozne smrdí resp tak divne pachne a z parenice som mala rok a polvzad salmonelu...ale to sa Moze stat aj hocikde, no ich mliecne výrobky nekupujem, ani sladkosti