manzel mi tvrdi, ze mozeme najst dobru kvalitnu zmrzlinu aj v obchode. Mate prosim nejake typy?
Zatial mi chutila len na Sardinii a na promenade v Piestanoch (🙂), mam rada plnu chut, cize nech citim mlieko smotanu a danu prichut, nie sladku vodu. Ocenim naozaj kazdy nazor. Dakujem a pekny den
@jaroe hm to by sa mi pacilo dat zarobit Slovakovi....manzel mi to rozprava o nejakej Ben and Jerry
Ja ak kupujem v obchode, tak ben&jerry’s alebo haagen-dazs pripadne nejaky sorbet (to podla zlozenia).
Skus Ben&Jerry's.
naj je haagen-dazs, ben a jerrys mi neprisiel tak chutovo dobry
❤
Haagen Dasz.
pozeram ze amici neostali nic dlzni tomu, ze spotrebuju najviac zmrzliny na svete 🙂
Hagen dasz je top. Jahodova konkretne mi chuti najviac, vedela by som aj kybel zjest.
tuto znacku nepoznam ale toto mi vyhodilo https://bratislava.zoznam.sk/obrovske-stahovani...
Grom
Nam chuti Ben&Jerry, Haagen Dasz, Carte D’or, Kelly’s.
Ja zas hladam zmrzlinu bez glukozoveho sirupu, ale asi nenajdem 🤷🏻♀️
Mne celkom vyhovuje Magnum, pripadne ak mam viac casu, robim tuto https://stvoryzkuchyne.com/black-forest-zmrzka/
poslednych par rokov ficim hlavne na Haagen Dasz.
Urcite Häagen-Dazs, chutovo aj zlozenim super 🙂
@ewana73 smutne, ale aspon to stiahli a firma to proaktivne komunikovala. Take polske zmrzky tie by to nestiahli, pokial by inspekcia nedala na to nariadenie 😂
@paradajkova Tie arómy sú riadne sr*acky. Kedysi bola aká taká iniciatíva to legislatívne upraviť ale potom to zakapalo rovnako ako snaha o rovnakú kvalitu potravin pre všetky štáty EÚ. Väčšina výrobcov na obaly alibisticky napíšu aróma a neriešia.
@katka700 hej a pritom sa pomaly ani neda nic kupit, co by nemalo aromu. Ja by som to doma do pecenia/dezertov v zivote nedala 🤷♀️
dakujem vsetkym za odpovede
Najkvalitnejsia je šmolková. Minule som videl cely kamion šmolkov co isiel na bitunok. Bude cerstva
@martinmmartin vypovedna hodnota tvojho prispevku?
Ben and jerry je chutna ale plna roznych pridanych latok,.ja uz ju nekupujem.
Ak chces kvalitu, vanilkova haagen dazs obsahuje Len mlieko,smotanu, vajcia, cukor a vanilku.
Skus sa v supermarketoch poobzerat po zmrzline typu gelato, ja si kupujem cokoladove alebo pistaciove, si drahsie ale Len z uplne zakladnych ingrediencii
zvolenská