Najkvalitnejšia značka zmrzliny

4. jún 2024

manzel mi tvrdi, ze mozeme najst dobru kvalitnu zmrzlinu aj v obchode. Mate prosim nejake typy?
Zatial mi chutila len na Sardinii a na promenade v Piestanoch (🙂), mam rada plnu chut, cize nech citim mlieko smotanu a danu prichut, nie sladku vodu. Ocenim naozaj kazdy nazor. Dakujem a pekny den

jaroe
4. jún 2024

zvolenská

autor
4. jún 2024

@jaroe hm to by sa mi pacilo dat zarobit Slovakovi....manzel mi to rozprava o nejakej Ben and Jerry

milanemila
4. jún 2024

Ja ak kupujem v obchode, tak ben&jerry’s alebo haagen-dazs pripadne nejaky sorbet (to podla zlozenia).

mandzula
4. jún 2024

Skus Ben&Jerry's.

zuzka1.
4. jún 2024

naj je haagen-dazs, ben a jerrys mi neprisiel tak chutovo dobry

autor
4. jún 2024

simsalabim
4. jún 2024

Haagen Dasz.

autor
4. jún 2024

pozeram ze amici neostali nic dlzni tomu, ze spotrebuju najviac zmrzliny na svete 🙂

kitycat
4. jún 2024

Hagen dasz je top. Jahodova konkretne mi chuti najviac, vedela by som aj kybel zjest.

ewana73
4. jún 2024

tuto znacku nepoznam ale toto mi vyhodilo https://bratislava.zoznam.sk/obrovske-stahovani...

levandula7
4. jún 2024

Grom

mclissa
4. jún 2024

Nam chuti Ben&Jerry, Haagen Dasz, Carte D’or, Kelly’s.

trema
4. jún 2024

Ja zas hladam zmrzlinu bez glukozoveho sirupu, ale asi nenajdem 🤷🏻‍♀️

majka36912
4. jún 2024

Mne celkom vyhovuje Magnum, pripadne ak mam viac casu, robim tuto https://stvoryzkuchyne.com/black-forest-zmrzka/

elanor
4. jún 2024

poslednych par rokov ficim hlavne na Haagen Dasz.

paradajkova
4. jún 2024

Urcite Häagen-Dazs, chutovo aj zlozenim super 🙂

paradajkova
4. jún 2024

@ewana73 smutne, ale aspon to stiahli a firma to proaktivne komunikovala. Take polske zmrzky tie by to nestiahli, pokial by inspekcia nedala na to nariadenie 😂

katka700
4. jún 2024

@paradajkova Tie arómy sú riadne sr*acky. Kedysi bola aká taká iniciatíva to legislatívne upraviť ale potom to zakapalo rovnako ako snaha o rovnakú kvalitu potravin pre všetky štáty EÚ. Väčšina výrobcov na obaly alibisticky napíšu aróma a neriešia.

paradajkova
4. jún 2024

@katka700 hej a pritom sa pomaly ani neda nic kupit, co by nemalo aromu. Ja by som to doma do pecenia/dezertov v zivote nedala 🤷‍♀️

rozculena
4. jún 2024

@trema toto drbú naozaj do všetkého,ale že do všetkého

autor
4. jún 2024

dakujem vsetkym za odpovede

jockey
4. jún 2024

@rozculena môžem sa opýtať, čo je zlé na glukózovom sirupe?

martinmmartin
5. jún 2024

Najkvalitnejsia je šmolková. Minule som videl cely kamion šmolkov co isiel na bitunok. Bude cerstva

autor
5. jún 2024

@martinmmartin vypovedna hodnota tvojho prispevku?

carolynka
6. jún 2024

Ben and jerry je chutna ale plna roznych pridanych latok,.ja uz ju nekupujem.
Ak chces kvalitu, vanilkova haagen dazs obsahuje Len mlieko,smotanu, vajcia, cukor a vanilku.

carolynka
6. jún 2024

Skus sa v supermarketoch poobzerat po zmrzline typu gelato, ja si kupujem cokoladove alebo pistaciove, si drahsie ale Len z uplne zakladnych ingrediencii