Najkrajšie vyznanie lásky

andysss
4. okt 2014

Ahojte, chcel by som sa Vás spýtať aké najkrajšie vyznanie Lásky ste zažili? pýtal som sa vela kamarátok a takmer všetky odpovedali že žiadny tak ma to trošku zaráža...ale mám na mysli skor gestá ako napísaŤ odkaz na chodník pred byt, naspievat nejakú pesničku alebo nejaké iné prekvapenie..🙂

stefka33
4. okt 2014

Keď sa spýtam muža či ma ešte ľúbi, tak mi odpovie: Zatiaľ áno. 😀 Toto je maximum. 😀 😉

sissy27
4. okt 2014

@andysss vo všetkom, čo pre mňa chlap robí, môže byť kus vyznania... že keď prídem domov z práce, tak ma čaká uprataný byt a prípadne aj večera, že sa so mnou smeje na rovnakých nezmysloch, že ma akceptuje takú, aká som a nesnaží sa ma "prevychovať", že ma nenúti do vecí, ktoré neznášam, že je ochotný ustúpiť zo svojich nárokov, že sa ho nemusím doprosovať aby niečo urobil, ale je schopný to spraviť aj sám od seba, že rešpektuje a dodržiava veci, na ktorých sme sa dohodli, že... mohla by som dlho pokračovať 🙂 ale každá máme iné nároky, niektorej treba zlato a diamanty a nech si chlap robí čo chce, niektorej nevadí aj pár faciek, hlavne že potom príde s kyticou, niektorá to potrebuje počúvať bez ohľadu na to, či je to úprimné alebo "len nech je kľud" ...

mima4
4. okt 2014

@andysss
ziadne take "extra" vyznanie 😀
Mne staci, ze beznym, kazdodenym zivotom mi manzel ukazuje,ze ma lubi...a on ani nie je romantik a este ho aj nic nenapada 😀

adri266
4. okt 2014

@andysss pre mna bolo najkrajsim vyznanim lasky to, ze moj este vtedy frajer sa raz objavil v sobotu u mojich rodicov, ktori byvaju 60 km od neho, skoro rano /jemu vtedy straaaaaaaaasne vadilo skore vstavanie, tak o to viac si to cenim/ aj s kamosom, a prisli nam pomoct kopat zemiaky. 😎 😎 😎

terezka1947
4. okt 2014

@andysss napisem otrepanu frazu,kt.som este ako slobodna chcela raz pocut od manzela 😀 aaaa,postastilo sa 😉
takze tu je:
dieta v noci zaplace a manzel vstane-a zoberie na ruky,pomojka,uspi...pojde s nim pisat...aaaa-snazi sa byt potichu,aby nezobudil mna 😉
nehanbi kociarikovat,nehanbi sa uvarit obed...a priznat sa,ze lubi svoje deti a manzelku 😉

clovek zazije kadejake velke gesta...ale ked dospeje...staci mu "prakticka kazdodenna laska"...
nie prazdne gesta a velke slova.....aj ked....clovek potrebuje niekedy aj nejake prekvapenie z lasky 😉na pohladenie srdiecka-tak zena ako ja muz

hviezdicka111
4. okt 2014

ja od mojho nepocujem ani to, ze ma lubi...teda za normalnych okolnosti...raz do roka, ked sa tak kvalitnejsie pripije, pocuvam celu noc, ako by bezo mna nevedel zit, ako ma miluje,...ale za triezva nehrozi 😀 no napriek tomu mi ziadne vyznania lasky nechybaju...pre mna je dolezite, ze nemam muza tyrana, ze sa stara o rodinu, pomaha s domacimi pracami, dokaze sa postarat o dcerku, proste vsetko funguje tak, ako ma....takze vlastne to, ako sa stara o nas, je vyznanie lasky 🙂

mirkava
4. okt 2014

@andysss dorbá téma... 🙂 ... mojmu vyoperovali romanitku ked sa narodil... občas príde a pobozká ma len tak... alebo povie akeho máme krasneho syna a že je to pokladík a ked sa pohadame tak vidím ako jedným očkom sleduje ako chodím po dome a stale niečo od nervou robim... 🙂 sú to maličkosti ktore potešia

romana19
4. okt 2014

tuším sa z modrého koníka stáva modrá kobyla. 🙂 🙂 🙂

mata95
4. okt 2014

@andysss no mne ten môj stale tak raz začas vymysli niečo pekne a romanticke... napr. vídem zo sprchy a čaka ma obyvačka plna sviečok, na stole večera, vino, masaž... alebo mi len tak napiše krasnu sms na ktorej sa smejem aj plačem naraz :D, alebo raz ma poslal k dveram že ma niekto vola- a tam nikto len kitica kvetov,a kadejaky blud vymysli "ked sa mu chce", .... môj bývalý mi zas vyznal lásku tým že sme sa pohadali, ja som mu vynadala do kadejakeho kkta a debila a on začal pred ludmi a mojimi rodičmi namna kričať ako ma miluje...strašne ma zaraža ked tak čitam, počuvam alebo vidim ake su ženy spokojne schlapmi ktorí zanič nestoja...a to ja tomu môjmu neustale niečo vyčitam, a pritom ked si to tak uvedomim mam doma skveleho chlapa, ktory sa nielen stara oto aby nam nič nechybalo,ked je doma pomôže mi, môžem sa nanho spolahnuť, a aj ked je to občas strašny magor miluje ma a vie mi to aj dokazať...

dannaniella
4. okt 2014

mne moj muz chcel rozcesat vlasy po kupani. to bol pre mna najromantic zazitok. asi preto, ze nenasledoval ziadny sex ani tutkanie. uplne jednoducho mi venoval cas.

maria117
5. okt 2014

@andysss moj nie je velmi na romantiku,ale kazdy den mi povie/napise,ze ma lubi 🙂 no a teraz, po siedmich rokoch vztahu na 2he vyrocie svadby prekvapenie, ze som az neverila. Ak by som to mala detailne opisat,tak potrebujem min 5stran 🙂. V skratke,mali sme ist "len" na veceru po praci do restiky. On si vzal na ten den dovolenku,co som nevedela,navaril,kupil vino,bonbonieru,zakusok. Ked sme sa stretli po praci dostala som kyticu, potom toto vsetko nachystane a napokon zlate nausnice. Proste nezabudnutelny vecer 🙂 no a takym "pragmatickym" dokazom bolo, ze sme spolu sli na kanapremanzelov.sk to bola obeta z jeho strany a siel tam len kvoli mne,ale myslim,ze teraz uz nelutuje 🙂

ammellia
5. okt 2014

Niekedy by som rada zazila take "filmove" romanticke gesto, ale potom si poviem, ze to fakt nie je dolezite. Omnoho viac si vazim tie kazdodenne drobnosti, to ze ma akceptuje, chape a podporuje aj pri uplnych sialenostiach.

marisoul
5. okt 2014

Tomu môjmu romantika nič nehovorí, žiadne romantické gestá ani slová, ale dôkaz lásky je pre mňa to, keď sa na mňa pozrie, usmeje a dá mi nežný bozk na čelo, keď sa ku mne večer pritúli a povie mi, že chce aby som bola šťastná, keď spravím skúšku a povie mi aký je na mňa pyšný...keď mi len tak zavolá. No najväčší prejav bol, že keď som mu poslala sms s tým, že ho potrebujem (pred tým sme sa dobre pohádali a obaja sme boli riadne naštvaný a ja som 10 minút nato dostala zlú správu) a on prišiel, bez otázok, bez pripomienok. Prišiel a držal ma v objatí do noci aj napriek tomu, že musel skoro ráno vstávať do práce. Bol to prvý a jediný chlap, ktorý ma nesklamal a nenechal ma plakať uprostred noci.
Nezáleží na veľkých gestách, záleží len na tom, či sa cítime byť milované aj v takom, možno "obyčajnom" dni. 🙂