Najkrajšie romantické miesta na Slovensku

ivana29
27. jan 2011

Ahojte
Chcela by som sa Vas spytat kde sa Vam na slovensku najviac pacilo? CHcem si s priatelom urobit vyletik po Slovensku sme zo zapadneho slovenska takze okolie pozname, ale zvysok Slovenska velmi nie.. Kde sa VAm konkretne pacilo na Slovensku najviac? Nechcem byt na jednom mieste vela dni, skor za par dni pobehat viac peknych romantyckych miest.
Dakujem za odpovede 🙂

kaja73
27. jan 2011

@ivana29 Odporučam Krasnohorsku Dlhu Luku.Treba navštivit aj jaskynu-dostaneš odev,lampu sprievodcu a laniš,plaziš sa.Nie je to naročne ,ale je to adrenalin.Zvladol to aj moj vtedy 9r syn.Aj prostredie je tu nadherne.Treba pozriet Betliar,hrad Krasna Horka.Bol to jeden z nasich najlepšich vyletov na Slovensku.

sendy1977
28. jan 2011

@ivana29 Ahoj, ďalej odporúčam isť z Kras. dlhej lúky smer Košice je Zádielska dolina, nádherné prostredie.

titkovamiriam
28. jan 2011

1.Orava-priehrada,oravský zamok,drevenne kostoliky,vtaci ostrov,ostrov na priehrade s jedinym kostolikom zo zatopenych obci....2.Tatry-zelené pleso,skalnaté pleso 3.Banská šťiavnica a okolie-bane ,príroda

jojka120
28. jan 2011

ja suhlasim s Miriam, nie preto, ze pochadzam z Oravy (mozno aj preto 😀 ) ale urcite by som odporucala vylet do Rohacov, je tam uzasne 😀

titkovamiriam
28. jan 2011

jojka to ja preto že som z nížiny a Oravu som objavila až ako 30r-kolega tam ma chalupu v rabči,rodičov v Trstenej a tyžden stravený tam je na Bratislavsku dusu ako balzam,vystup ma Babiu horu,chata kde hviezdoslav napisal hajnikovu ženu,a vobec kolorit krajiny-nadhera 😀 😀 😀 a tych hub 😢 😀 😀 😀

evinkal
3. feb 2011

Poradíte mi niečo na výlet vhodný aj pre detičky nie moc finančne náročné?Chodievame do Bojníc,ale to je už okukané😀

kalifa28
3. feb 2011

@evinkal, ale okrem Bojnic, čo je asi naozaj najatraktivnejšie miesto na sk pre deti, aj pre rodičov, lebo to tam cele vyzera rozpravkovo, ma napadaju už len habakuky, čo máš kusoček. ja ako decko, som s otcom precestovala cele slovensko, hrady, zámky, taký červený kamen pri BA, robia tam užasne akcie vhodne pre všetky vekove kategorie, alebo vylet na zrucaninu čaqchtickeho hradu, po ceste to mozte vziat cez beckov, trenčín..... všetko sa da stihnut za jeden den, no uplne finančne nenaročne to samo nie je, len benzin už stoji majlant, ale zase potulky su už zadarmo 🙂
my tiež trpíme na nedostatok priležitostí kulturneho vyžitia na slovensku 🙂, pokial neratam všetky tie wellnessy za nehorazne prachy, je to tu o ničom, hlavne od kedy som matka 🙂))

evinkal
3. feb 2011

@kalifa28 my nemáme auto☹ja som bývala v handlovej a v bojniciach sme boli skoro každý týždeň🙂habakuky sme boli minulý rok-krásne miesto😀

kalifa28
3. feb 2011

tak to je trošku problem v okoli bb 😒, ale zase také vláčikove trasy, vidíš prave ma napadlo, čierny balog, vernár, všetko nedaleko BB.... ostatne už najde google 🙂) ale ten cierny balog myslim v poho aj bez auta a je tam kraaasne, na vylet vláčikom detičky určite nezabudnu.... hlavne tie tunele 🙂

evinkal
3. feb 2011

@kalifa28 my väčšinou keď niekam ideme tak vláčikom,ten miluje Matej a do bojníc nám ide bus priamo z nádražia🙂nebaví ma stále doma alebo do mesta..a keď bude teplejšie aj malá bude chodiť🙂

inkinka
3. feb 2011

@ivana29 Liptovsky Mikulas, blizko do Nizkych Tatier, Chocskych vrchov, Liptovska Mara, Tatralandia. V Chocskych vrchoch Prosiecka a Kvacianska dolina, nadherne a zaujimave miesta, v Kvacianskej doline udrziavany funkcny vodny mlyn.