Najhoršia kolegyňa na svete

korpiklaanka
13. júl 2017

Dievčatá, som zúfalá z mojej kolegyne. To sa proste nedá opísať, aký je to zákerný človek, čo podrazí každému nohy, len aby ona vyzerala v tom najlepšom svetle. U nás je bohužiaľ inventár a ako chránený živočích. Aké najhoršie skúsenosti máte vy? A ako ste svoje problémy vyriešili?

kakajkova
13. júl 2017

Ja som mala megastrasnu kolegynu, ziarlila na kazdu zenu. Ona spavala so zenatym sefom 🙂) Chcela som dat jeden cas kvoli nej vypoved...no nakoniec som ostala, odrobila, co bolo treba a otehotnela. Uz som sa tam nevratila

lorela
13. júl 2017

@korpiklaanka Vieš čo sa hovorí? Na každú sviňu sa varí voda. Len je pravda, že na niektoré zbytočne dlho 🙂.

katarinapekna
13. júl 2017

Urobiť čo treba,každý mesiac zobrať výplatu a neriesit kolegyňu.

korpiklaanka
autor
13. júl 2017

Keby nebola kolegyna urcitym sposobom nadriadena bolo by to ine.. takto nemozem nic. S nou sa neda. Obmedzujem kontakt. Bavime sa len o pracovnych veciach... ale ona je proste zly clovek. Kazdeho vyuziva a sama pre nikoho nic nespravi. A je taka aj v sukromi. Ked vidim ako sa bavi s mamou. Mala by byt rada ze jej strazi v lete malu a ona jej furt za nieco nadava. Niekedy uz je toho na mna vela. Nic nemozem povedat lebo hned pise sms sefovi. Vsetky chyby hned hlasi ale ona je bezchybna. Co nie je pravda. Robi najviac chyb. Len o tom sa uz hovorit nesmie. Ach, skoda reci. Najhorsie je ze sme takmer rodinna firma. Vsetci si dobre rozumieme, aj v sukromi. Az na nu. Mozno to jej vadi . Preto nie je take jednoduche odist lebo aj praca je vyborna a aj kolektiv. Okrem nej.. ale jej sa to raz vsetko vrati..

deti95060810
13. júl 2017

možno že časom šéfa odvolajú a kolegyňa bude nahratá...😀

kristalova_slza
13. júl 2017

Ja som sa presvedcila, ze nechat sa sikanovat vobec nema zmysel.
Mala som prisernu kolegynu, ako som za skoro 20 rokov prace este nikdy nemala. Zla, zakerna, ukricana, s hromovym hlasiskom, primitvna, neprijemna...na tej zene nebolo snad nic dobre. Kazdemu len nohy podrazit, hlavne novym, stale vyhadzovala na oci chyby, ale ked ona urobila chybu tak cusala alebo na plnu hubu vyhlasila ze "ona sa z toho neposere", no proste jedna zla primitivna ludra.
Vyhnut sa jej nedalo, museli sme robit aj spolu, plece pri pleci, normalne z nej to zlo salalo ako teplo z truby :D
Vela ludi z toho pracoviska kvoli nej odislo, clovek bol po zmene doslova ohucany negativitou. Tam nepomaha odosobnit sa, nepocuvat, to nejde ked vam ten clovek huka do ucha a neustale nieco vycita, vy sa mozete aj pretrhnut ako chcete pracovat dobre, nic nazavazi.
Vydrzala som tam nevyhnutnu dobu a odisla som.
Ten pokoj, klud a ulava sa neda opisat 🙂

sabibi51
13. júl 2017

Mne sa zas uplne osvedčilo ze tie najväčšie hlupane ktore na kazdeho vyskakovali,nadavali,a proste vsetko negativne boli uplne v podstate uplne chuderi a mozte ich akurat tak ľutovať (alebo aj nie 😀)...ved to su zenske co doma musia drzat hubu a krok a posluchat na slovo vacsinou muza alebo aj svokru..doma musia čušat a sekat dobrotu preto sa ukazuju v praci ze su najviac nad nich nikto nema, to co si nemozu dovolit doma k svojim skusaju v praci s cudzimi snazia sa vydupat si respekt...su to vlastne utrapene zakomplexovane chuderi...

obsadenemeno
13. júl 2017

@sabibi51 ale ako sa ti to "osvedcilo"????

alaguema
13. júl 2017

@korpiklaanka moja najhoršia skúsenosť sa rovnala môjmu odchodu z firmy. Inak, ale nechápem, prečo riešiš jej súkromie a to, ako sa baví, alebo nebaví s mamou. Čo je ťa do toho?

sabibi51
13. júl 2017

@obsadenemeno aha to som ani nenapisala 😂...no ja som robila viac rokov s nimi a nakonec som si nasla cestu aj k nim, musela som, mali sme na kazdej smene nejaku takuto a oni sa nakonec rozkecaju a potom clovek uz len pospaja. Uplne z ich reci a spravania je to jasne.

jeennyv
14. júl 2017

@korpiklaanka dam ti radu, cakaj...ono v zivote je to zariadene tak, ze sa to takym ludom vrati..ja som mala tiez kolegynu..no nesadli sme si..ako spravala sa slusne, ale typom skryty nepriatel..par raz si rypla, ze mi bolo do placu..sefovi napchata v zadku atd..citila sa a chcela byt nenahraditelna, nic nevysvetlila ale vyzadovala...alebo ona tam bola dlhsie, tak si sedela na tej velkej r*ti a ja som vybavovala behala po meste atd..niekedy aj tri hodiny z pracovnej doby som len behala po tisic miestach a este drzost vola, ze kde som..no kde asi..aj napriek tomu, ze chodim len na peso, je to ine ked behas kvoli robote, nervy stres..no skoncila som u dr so zapalom ostrohy... a potom vsetkom mi nakoniec nepredlzili zmluvu, lebo jasne nepodrzala cloveka..ale vratilo sa jej ani ona tam uz nepracuje, lebo prislo aj na nu a manazment ju s jej nenahraditelnostou niekam poslal aj ked to trochu trvalo....inak co tu baby spominaju s tymi komplexami atd..bude to pravda...kompenzuju si takto svoje nedostatky na inych

fajnova
14. júl 2017

@korpiklaanka ja som mala tiez v byvalej robote kolegynu, ktora bola vyslovene zly clovek. kvoli nej, kvoli jej donasaniu, intrigovaniu a podrazom ma z prace prepustili. co cert nechcel, obe sme sa stretli v dalsej praci. aj tam to na mna skusala, lebo ona vsetko vie najlepsie, ona je najlepsia pani ucitelka. podryvala moju autoritu aj pred deckami. ked mi koncilo zastupovanie a bolo mi uz prakticky vsetko jedno, tak som na nu zhukla a odvtedy mi dala pokoj. ja som inak kludny clovek, dlho si necham srat na hlavu, ale ked je to uz na mna moc, pride vybuch atomovej bomby :D teraz mam chvalabohu dobry kolektiv, akurat je tam jedna najmudrejsia, hlucna, preafektovana. najprv mi to strasne vadilo, ale teraz som to ponala z druheho konca a zacala som sa na nej zabavat. a inak ta prva kolegyna, ta co tak robila zle, velmi zle dopadla, aj v osobnom, aj v pracovnom zivote. neviem, ci je to ta karma alebo bozie mlyny alebo to tak proste malo byt.

korpiklaanka
autor
14. júl 2017

@alaguema to som myslela v tom zmysle, ze niekto je debil v robote ale v sukromi sa s nim da normalne existovat. Napriklad je velmi sutazivy ale v sukromi moze byt kamarat. Su taki ludia. Ktorych napriklad musis spoznat, ze cim ziju a potom inak vnimas ich spravanie aj v praci... ona nie je taka... je proste takato aj v sukromi. Stale... ku kazdemu sa sprava rovnako... nie ze by si na mna zasadla alebo tak. len to som tym myslela.

Na nasej firme su trochu ine vztahy. Sme tam rodina aj doslova. Mne tam robi manzel aj mama. Sesternica. Sefova manzelka tam robi tiez, jeho svagor rovnako... proste je to ine... a samozrejme aj komplikovane na vysvetlovanie. Stretavame sa aj v sukromi.

Ja sa s kolegynou snazim vychadzat. Snazim sa s nou aj bavit ked mam dobru naladu a byt aj k nej priatelska. Vacsinu casu moja robota od nej nezavisi. Pracujem samostatne. Nie vsetci maju to stastie. Ale potom urobi daco uplne nevyspytatelne, zada ulohu ktoru treba do hodiny spravit a vedela o tom dva dni a teraz hovorim o tazkej fyzickej praci nie o papieroch a tak. Takze vacsinou sa to neda stihnut a ona to nevie pochopit. Je vo firme od uplneho zaciatku a aj napriek tomu niekedy posle vyvoz styrmi smermi aj ked mame troch soferov a taketo zaujimavosti. Proste nelogicke veci ako keby obcas vobec nerozmyslala..

Ja neuvazujem kvoli nej odchod alebo nieco take len ma zaujimali vase skusenosti. Ono to niekedy pomoze vediet ze to nie je az take ojedinele a ked to zvladli ine preco nie ja.

Raz na mna zasadol aj sef. Podla mna skusal kolko vydrzim. Vydrzala som. Odvtedy si stopercentne doverujeme a je to vzajomne. Ja sa mozem spolahnut na neho a on na mna... a tiez to bolo strasne a chcela som odist. Ale dobru robotu si clovek nechce pustit a teraz nehovorim o vyplate.

Dakujem za vase skusenosti.

Ja vzdy ked mam chut jej popriat aspon kurie oko tak jej radsej zehnam. Bude taka pozehnana 😅