ahojte chcela by som si najst kamosky na pisanie a tak ktore maju take velke deti ako ja mam 7 rocneho jakubka a kristinka bude mat 5
AHOJ JA SA VOLAM KAMILA
mozem sa aj pridat? ja mam 6,5 rocneho syna Radka a 2,5 rocneho Milanka. rada by som si aj ja s niekym popisala
ahoj ja som Martina. Odkiaľ si?
ahoj ja som Svetlana a som z Michaloviec. a ty?
Ja som z Prešova 🙂
Tak to je len tu za rohom! 🙂 ako som pozerala aj vekom sme rovnake. ja som mala v marci 33.
@tamulik ja zase pozeram, že ty už máš doma školáka alebo predškoláka? My pôjdeme do školy až o rok keďže Katka je novembrova. A ty si na MD alebo pracuješ?
@kburgerin ahoj Kamila, a ty si odkiaľ?
@martinka05 no uz prvaka. Radko je oktobrovi, ale dali sme ho o rok skor do skoly, ale este sme mali byt v skolke. a uz pracujem, a s malym je moja mamka. este ze mame babky co nam pomozu. 🙂
@martinka05 troska mi to pohadzalo vety kade tade 😀
@tamulik a ako zvladate školu? ja som rada, že Katka pôjde o rok neskôr aspoň si ešte rok užijeme 😉 ona je veľmi šikovna, ale nech si predlži detstvo no nie 😉
Ja tiež pracujem, mala je v škôlke a poobede ju manžel vyzdvihne zo škôlky a odvezie ku babke a dedkovi a tam nás čaká až kým neprídeme z práce. Celý deň sme v robote a domov prichádzame až okolo 18:30 hod. večer, tak aj preto som rada, že ešte nemusíme do školy, lebo neviem ako to budeme stíhať 😅
@martinka05 Radko je sikovny a v skolke sa nudil. mozno to bolo ucitelkami 😀 ,kedze mal trosku tazsie detstvo (pisem ako keby uz nebol decko, ale este stale je ), tak nam psychologicka odporucala ho zaradit do skoly rok skor, aby nemal cas mysliet na minulost. testy na predcasne zaskolenie urobil na moje prekvapenie velmi dobre a tak nas pustili do skoly. a zatial nelutujeme. ide mu to velmi dobre, ucitelka je s nim spokojna. ja pracujem do druhej, tretej kedy ako potrebujem, a manzel pracuje na smeny. a mame babku ktora nam velmi pomaha.
a ked sa mozem opytat kde pracujes?
no ja som nezamestnana a muz ten je na kamuione tak som sama na dseti uz ma to ten stereotip nebavi maleho zoberiem na obed domou a ucim sa snim a potom idem e po malu do skolky o tretej
@martinka05 ahoj, tak sme sa nejako zabrzdili v pisani. tak to si cely den v praci, nazavidim ti to. este ze ja mam volnu pracovnu dobu. ake auta predavate?
ahoj, no predávame Renaulty, a ty kde pracuješ?
@martinka05 ahoj ja som z tlmac .....
@kburgerin ahoj ja mám 5,5 ročnú dcérku Katku, kľudne môžeme popísať 🙂