Nájdem ochotnú žienku z Bratislavy, ktorá chodí do Ikei?

sydnuska
10. aug 2012

Našla by sa žienka z BA a okolia, ktorá by bola ochotná mi kupit v Ikeii postielku Sniglar a detský matrac VYSSA SLAPPNA a poslať tieto dve veci kurierom alebo inym sposobom? Velmi by mi to pomohlo. Som z Liptova.

stastnamamulka
10. aug 2012

skus pozriet sem,na mmb,tieto mamicky nakupuju v IKEA a rozposielaju tovar po celom Slovensku 😉 http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
do kolonky ZNACKA napis IKEA a daj vyhladat🙂

sydnuska
autor
10. aug 2012

@stastnamamulka ahojky, pozerala som na tu stranku, no neda sa mi odoslat objednavka, aj ked som zaregistrovana... mozno je to len nejaka technicka porucha, skusim neskor... dakujem

stastnamamulka
10. aug 2012

@sydnuska skus 😉 je ich tam viac predavajucich,skus vyhladat podla nazvu tovaru,ktory chces,ja som kupovala pre decka mammut stolik a stolicky a do tyzdna som ich mala doma 🙂

sydnuska
autor
10. aug 2012

@stastnamamulka praveze som skusila napisat viacerym a pri odoslanu objednavky nabehla cista-biela strana a ani potvrdenie mi neprislo na mail

sydnuska
autor
10. aug 2012

@stardust dakujem, som z Ruzomberka... ten dovoz by bol drahy

stardust
10. aug 2012

@sydnuska aha, pri cene tej postele a matraca by sa to vobec neoplatilo.

sashabb
10. aug 2012

@stardust @sydnuska
teraz sa tento dovoz nevyplatí vôbec, ja tiež riešim ako doviezť jednu skriňu, no doprava by bola cez 30€ 😒 kedysi vozila priamo ikea, dávala som si doviezť stolík do obývačky a aj s dopravou ma to vyšlo za dobré peniaze. Žiaľ im sa to asi neoplatilo, preto to zrušili 🙄 škoda

sydnuska
autor
10. aug 2012

@stastnamamulka uz viem kde som robila chybu, do odkazu som vlozila link s tovarom a preto ma vyhadzovalo z objednavky. Tak snad sa mi tie zienky ozvu. Este raz dik 🙂