Našla by sa žienka z BA a okolia, ktorá by bola ochotná mi kupit v Ikeii postielku Sniglar a detský matrac VYSSA SLAPPNA a poslať tieto dve veci kurierom alebo inym sposobom? Velmi by mi to pomohlo. Som z Liptova.
@stastnamamulka ahojky, pozerala som na tu stranku, no neda sa mi odoslat objednavka, aj ked som zaregistrovana... mozno je to len nejaka technicka porucha, skusim neskor... dakujem
@sydnuska skus 😉 je ich tam viac predavajucich,skus vyhladat podla nazvu tovaru,ktory chces,ja som kupovala pre decka mammut stolik a stolicky a do tyzdna som ich mala doma 🙂
@stastnamamulka praveze som skusila napisat viacerym a pri odoslanu objednavky nabehla cista-biela strana a ani potvrdenie mi neprislo na mail
@stastnamamulka uz viem kde som robila chybu, do odkazu som vlozila link s tovarom a preto ma vyhadzovalo z objednavky. Tak snad sa mi tie zienky ozvu. Este raz dik 🙂
skus pozriet sem,na mmb,tieto mamicky nakupuju v IKEA a rozposielaju tovar po celom Slovensku 😉 http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
do kolonky ZNACKA napis IKEA a daj vyhladat🙂