Ahojte neviete prosim ci na Netflixe najdem aj telenovely ? Dakujem
Na stastie nekonecne turecke a juhoamericke serialy medzi ich ponukou nefiguruju🍾🍾🍾
Nestras😅ziadne blbosti na netflixe🙏Ale je tam dost dobrych serialov
baby a je to v nasom jazyku, a kolko to stoji? mam to v tv ale nodvazila som sa to zapnut, rovnako ako hbo :D
@sapetka
@prasiatko30
aaaaale..... su tam turecke telenovely 🙂 len teda po anglicky
@limetka69 aj netflix aj hbo go máš zadarmo na mesiac na skúšku. Je potrebné zadať tam číslo platobnej karty hneď na začiatku, ale pokiaľ to zrušíš do 30dní, tak ti nič nestiahnu, ak si to necháš, tak ti vždy stiahnu mesačný poplatok. Zrušiť môžeš kedykoľvek bez pokuty.
Netflix platím 7,99€ mesačne - to je základný balík na jedno zariadenie (teda prihlásiť a pozerať sa môžem kdekoľvek z čohokoľvek, ale len na jednom zariadení súčasne). Tie drahšie môžeš sledovať naraz na viacerých zariadeniach, ty v obývačke svoj film a deti v druhej izbe rozprávky. Pozerať môžeš inak kdekoľvek na tv, pc, nb,tablete alebo mobile, môžeš si čokoľvek stiahnuť do telefónu / tabletu a pozerať offline (napr. v lietadle alebo deťom pustiť rozprávku v aute). Už sú tam aj nejaké veci v češtine.
Hbo go funguje na rovnakom alebo podobnom princípe, ale tam sme využili len tú skúšobnú dobu zdarma, viac nám vyhovuje netflix.
@aadaa66 Su tam rozne turecke a indicke a pod.Urcite by si nasla aj nieco len mierne telenovelove, ja som pozeravala spanielsky serial El Granhotel- aj u nas to bezalo ako Grandhotel. Ak sa ti nieco take paci, este by som ti odporucila Cable Girls- Chicas del Cable, tiez spanielsky.
@aadaa66 Ne 🙂 Ale spoustu jinych dobrych serialu a dokumentu 🙂