Ahojte, len tak na odľahčenie dňa, aké vianočné pesničky (domáce či zahraničné) milujete najviac a dokázali by ste ich počúvať dookola? Je nejaká vianočná pesnička, ktorá vás tak vytáča, že sa neviete dočkať, kedy bude konečne po vianociach? 🙂
Tuto milujem. Krasna pesnicka
A potom klasika - last christmas,mariah carey atd
@petush21 ja budem asi jediná,ktorá vôbec nemá rada vianočné pesničky.
Za mna jedina, Chris Rea - Driving home for christmas
@lenkasarka pridávam sa, ja sa teším kedy bude po, lebo všade len Vianoce všetky reklamy, obchody, články... ešte aj diskusie tu na MK, mňa to strašne zahlcuje a už sa ani nedokážem tešiť keď to príde
Je vela pekných, no jedna ma vždy rozplače z nejakého dôvodu, a cítim pri nej strašnú nostalgiu, radosť, vďačnosť, smútok.. Všetko dokopy. Paľo habea - list Ježiškovi.
Najviac sa mi paci Driving Home for Christmas a este Mistletoe and Wine od Cliff Richard---- Celkovo milujem vianocne pesnicky. 😍
Frank Sinatra ,Dean Martin ,Andy Williams ,Nad king Cole a ďalší podobni....to si vzdy púšťame s mužom,keď pečieme perníky (mobil mi zmenil skoro perníky na prsníky) s deckami,ozdobujeme stromček,navliekame salónky...
Je to už taká naša tradícia ,klasika ....
Chris de Burgh: A spaceman Came Travelling
Fairytale of New York - zbožňujem
@petush21 milujem vianočný album od Michaela Bubleho. A zo slovenských najviac asi od Darinky - Vtedy sú Vianoce (aspoň myslím že sa to tak vola🤣)
@petronellla87 aj ja hlavne duet s Thaliou.
Som milovník salsy,bachaty tak je to mne srdcu blízke
Aj verzie na bachata štýl
Ale taký štandard, ktorý ma nikdy neomrzí je klasika....
Chris Rea- Driving home for Christmas
Vidiek- Vianočná
Elán - Vianoce
ja som minulý rok dookola počúvala túto
https://www.youtube.com/watch?v=t8DqFSI9Di0Kryštof - Vánoční s Karlom Gottom ♥️
@petush21 ja mám rada Darlene love All alone for Christmas, klasika Last Christmas a s detmi je nasa najobľúbenejšia Feliz Navidad
Každy den budu vraj vianoce stara ale stale pekna😉
Ja mam rada Smola a Hrušky - Na Vianoce patrime k sebe/ Kryštof - Vánoční / Václav Neckař - Půlnoční a s detmi milujeme česku klasiku O roce Vánoce Vánoce přicházejí šťastné a veselé 🎄...ale presny nazov neviem😁
Pavol Habera - list Jeziskovi, mistletoe and wine... tieto dve by som dala na prve miesto ale milujem takmer vsetky vianocne pesnicky 🙂
@lucia13022023 presne tieto pocity mam pri tejto pesnicke aj ja.... krasny text
Melanie Thornton - Wonderful dream (Holidays are coming) - z tej reklamy Coca cola, keď išli tie kamióny
Darlene Love - All alone on Christmas (so Sám doma 2)
Klasika Sinatra
Z našich mám najradšej Každý deň budú vraj Vianoce
České: Václav Neckář & UMAKART - Půlnoční
A keď sa tu nájde niekto "od maďarov" ;) Fehér Karácsony a Add tovább
Wham! - Last Christmas
Chris Rea - Driving home for christmas
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
Christina Aquilera - This Christmas
Rádio Expres - Ho Ho Ho (Robin Thicke - Blurred Lines Xmas Cover)
Rádio Expres feat. Ego & Robert Burian - Vianoce sú zas
Pulnoční od Umakart a Neckářa.Svet lásku má-Gott,Habera,Dvorský,List Ježiškovi-Habera , Vánoce,Vánoce přicházejí a Feliz Navidad-J.Feliciano.
Poďme bratia do Bethleema od Tublatanky je moja dlhoročná srdcovka. Tie tóny, melódia majú tú správnu energiu. Najlepsie je, ze som ju počas tehotenstva často počúvala skoro každý dníček
@petush21 mám ich rada viac, ale táto má krásny text s posolstvom Vianoc ❤️
https://www.youtube.com/watch?v=Znw1myXMhPEAj táto je nádherná
@danielllka táto je skutočne magická
Totooo! 🤩😆
https://www.youtube.com/watch?v=uhzjbm4bKkA