Naj diskusie na koníku

buberova
1. feb 2022

Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
1. feb 2022

@buberova ja uz asi nikdy nezabudnem na diskusiu,kde babe ostali v zadku klobasy 🤣 dodnes sa na tom smejem,ked si spomeniem,ale chuda,ktovie ako skoncila.

buberova
autor
1. feb 2022

Ja za seba prispejem (som krátko konikarka)... Nepamätám si to celkom presne ale muž sľúbil žene že keď našetria 10 000 tak ju vezme do kina 😂😂😂 a potom tá s meškajúcim autobusom bola tiež dobrý troll

bosorka2302
1. feb 2022

Mne chyba princezna severu ci ako sa volala baba co zila v srbsku. Mala riadne odveci prispevky😀😀🙈🙈

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
1. feb 2022

@buberova tej s busom sa zastanem, ostala sice agresivna, ale zit v odlahlej dedine, a ide na prvy ranny spoj, nestihne pripoj, musi nadrabat.. na taxik nazvys nema. Aj takto zije vela ludi.
@bosorka2302 ano, ta.. "priatel anal paci" to bola sila

ja mam v pamati vsetky tie prispevky o hlucnych susedoch, podvadzajucich manzeloch, lakomych frajeroch.. a uz sa nedozviem, ako skoncili. Raz tu bola diskusia a bipolarnej zene, co nemali deti a muz si nasiel milenku. Baba bola velmi kludna, inteligentne vyjadrovanie, nad vecou. Sama uznala, ze s jej chorobou nie je mozne zit.. &neviem, ako dopadli.
Nedavno - muz sa vyjadril, ze chce cestovat a nechal zenu s detmi, ona sa potom uz neozvala..
Alebo ta, co jej brat si nasiel divnu frajerku z decaku, co sa chce starat o "svokrovcov" a opatrovat ich, aj ked maju iba 56.

ups, asi tu fakt travim vela casu citanim ludskych osudov..

gubcikova
1. feb 2022

@bosorka2302 ta čo ju bolel anál lebo on rad také?😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gubcikova
1. feb 2022

Ja si pamätám tak nedavnejsiu tému (samozrejme troll) kde každé dieťa stále hralo na klavír,alebo husle

zuzap33
1. feb 2022

@viestta, ano mixovaci fantom. Nezabudnutelne

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzap33
1. feb 2022

@viestta, nevies co sa s nou stalo ? Uz davno nic nove od nej nebolo ... 😆

liz_lemon
1. feb 2022

@zuzap33 asi sa jej ten mixer pokazil 😂

gubcikova
1. feb 2022

@viestta tuším 6 ich bolo 😂 len v každej téme iné dieťa ,iný počet,iný vek

zuzap33
1. feb 2022

@liz_lemon alebo vyrastli, ziju stastne vo vacsom byte a navstevuju konzervatorium...

liz_lemon
1. feb 2022

@zuzap33 a mixuju 😂

zuzap33
1. feb 2022

@liz_lemon nieeeee, uz konzumuju len tuhu stravu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianeta
1. feb 2022

@viestta 😁..Z tej diskusie o prdoch pred partnermi mi utkvelo v pamäti vyjadrenie jednej konikarky na adresu žien, ktoré neprdia pred mužmi , že sú bezprdé éterické bytosti" 😂😂..

martinkatinka
1. feb 2022

Mozem jest ananas, ked som tehotna? 🤷

martinkatinka
1. feb 2022

Mozem byt tehotna, ked som semeno zo seba vytlacila?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzap33
1. feb 2022

@viestta ona uz bola min od roku 2016. Mixovanie a teplomer, boli jej oblubene temy. Mozno natrvalo zakotvila v liecebni

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkatinka
1. feb 2022

@viestta nakupny kosik? Pohladam 😄

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladycat2021
1. feb 2022

@martinkatinka preboha .. a ako to semeno zo seba vytlačila? 😂😂😂

martinkatinka
1. feb 2022

@ladycat2021 no nepytaj sa, hlavne, ze tu video nie je 🙀😄

ladycat2021
1. feb 2022

@martinkatinka nabudúce nech pouzije vysavac .. bude to účinnejšie 😂😂😂 ze video.. nestras 😂😂