Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
Ja za seba prispejem (som krátko konikarka)... Nepamätám si to celkom presne ale muž sľúbil žene že keď našetria 10 000 tak ju vezme do kina 😂😂😂 a potom tá s meškajúcim autobusom bola tiež dobrý troll
Mne chyba princezna severu ci ako sa volala baba co zila v srbsku. Mala riadne odveci prispevky😀😀🙈🙈
@buberova tej s busom sa zastanem, ostala sice agresivna, ale zit v odlahlej dedine, a ide na prvy ranny spoj, nestihne pripoj, musi nadrabat.. na taxik nazvys nema. Aj takto zije vela ludi.
@bosorka2302 ano, ta.. "priatel anal paci" to bola sila
ja mam v pamati vsetky tie prispevky o hlucnych susedoch, podvadzajucich manzeloch, lakomych frajeroch.. a uz sa nedozviem, ako skoncili. Raz tu bola diskusia a bipolarnej zene, co nemali deti a muz si nasiel milenku. Baba bola velmi kludna, inteligentne vyjadrovanie, nad vecou. Sama uznala, ze s jej chorobou nie je mozne zit.. &neviem, ako dopadli.
Nedavno - muz sa vyjadril, ze chce cestovat a nechal zenu s detmi, ona sa potom uz neozvala..
Alebo ta, co jej brat si nasiel divnu frajerku z decaku, co sa chce starat o "svokrovcov" a opatrovat ich, aj ked maju iba 56.
ups, asi tu fakt travim vela casu citanim ludskych osudov..
@bosorka2302 ta čo ju bolel anál lebo on rad také?😂
Ja si pamätám tak nedavnejsiu tému (samozrejme troll) kde každé dieťa stále hralo na klavír,alebo husle
Mozem jest ananas, ked som tehotna? 🤷
Mozem byt tehotna, ked som semeno zo seba vytlacila?
@viestta nakupny kosik? Pohladam 😄
@martinkatinka preboha .. a ako to semeno zo seba vytlačila? 😂😂😂
@ladycat2021 no nepytaj sa, hlavne, ze tu video nie je 🙀😄
@martinkatinka nabudúce nech pouzije vysavac .. bude to účinnejšie 😂😂😂 ze video.. nestras 😂😂