Naivita človeka

wendy29
25. mar 2013

Nie je nič lepšie než keď Vás zradí človek ktorému veríte. To som asi naivná ked si myslím že každý je taký podstivy a úprimný ako ja ☹

doliva
25. mar 2013

;-@wendy29 ja to poznám mne podkopla nohy najlepšia kamarátka ale berie to tak že im to vráti život

doliva
25. mar 2013

@wendy29 a v podstate su to ludia ktroy nemaju v sebe ani tolko charakteru aby mali vycitky svedomia 😖

wendy29
autor
25. mar 2013

@doliva. Veď to že aj mňa kamarátka ma zradila a ja Šim jej tak verila a ona sa ešte nahnevá na mňa ☹ to už neexistuje normálna baba ktora si cení priateľstvo?!

asfodelka
25. mar 2013

@wendy29 no na to plati stare dobre prislovie > urob diablovi dobre, peklom sa Ti odvdaci. nerob si tazku hlavu, vo svete vladne rovnovaha a vsetko sa jej vrati aj s urokami.

wendy29
autor
25. mar 2013

Ďakujem ale prestavam tomu veriť. ... Na priateľov nemám šťastie ☹

wendy29
autor
25. mar 2013

@asfoldelka Ďakujem ale prestavam tomu veriť. ... Na priateľov nemám šťastie ☹

asfodelka
25. mar 2013

@wendy29 mozno hladas na nespravnych miestach. poohliadni sa po okoli a oslov mamicky s detmi vo veku Tvojich. ja som si tak nasla zopar dobrych kamaratok tu na nasej ulici. samozrejme ze si nesadnes s kazdou ale za skusku nic nedas. tiez sme sa tu nastahovali rok pred narodenim maleho. ale zas ja za kamaratky povazujem aj kamosky zo strednej a byvale kolegyne. neupinaj sa na jednu osobu a nebudes taka sklamana.

doliva
25. mar 2013

@wendy29 v dnešnom svete je ťazko s kaaractvom vseobecne :-/

wendy29
autor
25. mar 2013

@doliva To máš pravdu!!!!

doliva
25. mar 2013

@wendy29 ale najlepšie je sa úplne neupnúť na jednu kamarátko lebo vieš z najlepších kamaratok,najvecsie nepriatelky ☹

wendy29
autor
25. mar 2013

@asfodelka ďakujem za radu, snažím sa ale akosi sa mi to nedarí 🙂

wendy29
autor
25. mar 2013

@doliva zistila som ☹

doliva
25. mar 2013

@wendy29 taky život to v dnešnej dobe si ľudia závidia aj peké počasie na pohrebe 😉

wendy29
autor
25. mar 2013

To máš pravdu a tých ohovaraciek 🙂

doliva
25. mar 2013

@wendy29 presne tak 😝 a ziju horsie niektory ako zobraci a na seba nepozru

wendy29
autor
25. mar 2013

To áno a teba budú kritizovať čosi a aká si ☹

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
25. mar 2013

@wendy29 ach jaj,aj ja som asi velmi naivna-teda ja sama si to o sebe nemyslim,ja sa skor snazim pomoct ako sa da kazdemu a snazim sa verit,ze v kazdom je nieco dobre,ale casto ma za naivnu povazuje okolie-a je mi to jedno 🙂
Sklamala ma veeeelmi kamaratka. Boli sme spoluziacky na vyske,pomahala som jej s cim sa dalo,pozhanala som jej precu-kedze som jej sefovala,pred majitelmi som ju vkuse ospevovala aka je super a ked chceli za nu nahradu,tak opat moje orodovanie...nemala priatela,pomohla som sa jej s nim zoznamit,zmenila pri mne imidz a aj pohlad na svet(nikdy neverila,ze sa vyda,ze bude mat deti)...a po svadbe...vzdavali sme sa rovnako...sa na mna vykaslala,prave vo chvili,ked som ju najviac potrebovala,potrebovala som sa vyrozpravat zo smrti rodicov....a kasle doteraz...stala sa z nej sebavedoma zena a mna ma za hlupanu 😢 vela som si preto poplakala a uz tri roky mi je z toho nanic...dost ma to zasiahlo,ale ....co mam robit?manzel hovori,ze sa s tym musim zmierit,no mna to este stale boli...fakt som jej nikdy-aspon nie vedome ublizila...ale co uz,snad jej vsetko v zivote vyjde(uprimne jej to zelam) a niekde v kutiku duse tuzim,aby jej niekedy doslo,co mi urobila 😢 ona ma velku rodinu,ja uz iba manzela a babo 😢 preto som tak smutna z toho,ze sa mi uz ani neozve a ked jej napisem a zavolam,vzdy je to iba take zdvorilostne rozpravanie...uz som sa rozhodla nevolat,nepisat,nerobit stale prve kroky...prepacte,ze som sa rozpisala,ale konecne som to zo seba dostala..

wendy29
autor
25. mar 2013

@zazvorka87 to tak býva :'(

wendy29
autor
25. mar 2013

@terezka1947 uf tak to mi je ľúto.Nemusíte sa ospravedlnovat. A môžme si týkať 😉 mne sa priateľky otočili ked som sa odsťahovala, tu som spoznala jednu, rozumeli sme si ale bola to len hra, nie vsak z mojej strany, ja som sa zdôverila so vsetkym a otočilo sa to proti mne ☹

terezka1947
26. mar 2013

@wendy29 s priatelstvom je to v dnesnej dobe naozaj tazsie-mozno malo casu-je ine ked je clovek sam a ked ma rodinu,mozno uponahlana doba,mozno malo?penazi na kavu,telefon...vsetko moze byt...ale podrazy sa ospravedlnit tymto nedaju 😖 uz sa bojim prehnaneho viazania sa na niekoho-vyrozpravat niekonu vsetko....ale mozem si to hovorit,tym,ze mam iba manzela a jemu vsetko predsa hovorit nemozem-niektore veci sa skratka daju povedat iba zene(sice mam super manzela,ale jednoducho vidim,ze niektore veci nevie uplne pochopit)...hm,takze by som to zhrnula asi takto...vsetci zvalujeme vsetko na tuto "zlu"dobu...no ale kto "robi"tuto dobu?predsa my vsetci....ked ma clovek velku rodinu-pride mu to,ze je sebestacny...aj emocionalne a aj na vsetky problemy ma "riesitelov"...ale ked o rodinu pridete....tak tuzite aspon po jednom,aby vas nikto nesklamal a nepodrazil....z kamaratov teda...

wendy29
autor
26. mar 2013

Tak manželovi človek všetko nemôže povedať treba ich aj trošku poohovarat 🙂