Nahrávka hovoru a jej získanie od operátora

11. okt 2022

Dobry den. Nezvycajna otazka ale nevyznam sa. Je mozne ziskat nahravku hovoru medzi mnou a inou osobou ak oslovom operatora? Resp.je to mozne iba pre ucely sudu napriklad? Dakujem velmi pekne!

nelca84
11. okt 2022

este som nepocula o tom, ze by operatori nahravali telef. hovory

moonlight1210
11. okt 2022

Pokial viem, to si moze vyziadat policia, aj to iba s opravnenim (napr. pre vysetrenie trestneho cinu) a s povolenim sudu. Ani oni to nemozu len tak.

Ak to chces sukromne, tak ti nic nedaju.

maranco
11. okt 2022

Na tento účel nezískaš nahrávku.

wade
11. okt 2022

Informácie o tom telefonáte poskytne operátor iba po nariadení súdu. Nahrávka ale neexistuje, ak súd nenariadil odpočúvanie. Existuje iba informácie o dĺžke, a účastníkoch a aj ta sa po krátko čase maže a nemá k nej nikto prístup. Môžeš si vyziadat výpis hovorov. Vtedy ti túto info sprístupnia.

moonlight1210
11. okt 2022

A skor to bude odpocuvanie do buducna.
Nahravky rozhovorov len tak operator neskladuje. To by boli pentabajty dat denne. Aj keby to chcel skladovat napr. na mesacnej baze, a potom mazat.

queen_mary
11. okt 2022

Upozorni po zdvihnuti ze hovor bude nahravany a nahravaj si ho na druhy telefon/diktafon... a volaj na reproduktor, aby to bolo pocut

stanulienkat
11. okt 2022

@queen_mary v telefone je funkcia nahravanie

ankare
11. okt 2022

Hovory si vieš nahrávať aj Ty. Manžel mal asi nejakú aplikáciu a tá mu zaznamenávala hovory.

queen_mary
11. okt 2022

@stanulienkat jj viem, ale neviem ci sa da mat subezne zapnute nahravanie a volat

mandzula
11. okt 2022

Telefony mavaju funkciu nahravania hovoru. Mysli vsak na to, ze ak chces takuto nahravku pouzit napriklad v priestupkovom konani, nebude ako dokaz uznana, kedze to bol dokaz ziskany nezakonnym sposobom. Podmienkou zakonneho sposobu je, ze nahravaneho s nahravanim pred jeho zaciatkom oboznamis - moja osobna skusenost z rokov prace na priestupkoch.

autor
11. okt 2022

@mandzula ano presne toto som robit nechcela pretoze s nahravanim by mali suhlasit vsetci zucastneni. 🙂 vdaka

stanulienkat
11. okt 2022

@queen_mary ano, da sa.