ahojte, podarila sa mi uzasna vec...vopred upozornujem ze som blondina 🙂)) mam ciernu britu elementaris xxl s displejom...kedze mame dost tvrdu vodu tak casto sa mi zanasa od vodneho kamena...uz ma to nebavilo stale drhnut tak som si chcela ulahcit podla rady kamaratky pracu a dala som ju vyvarit, nie celu iba ten cierny vrch bez displeja (ten som vybrala)...vsetko v poho az nato ze zmenila farbu uz je taka sivo cierna batikovana co by mi nevadilo ale ten vrchnak sa scvrkol neda sa na konvici uz poriadne zatvorit. chcem poradit ci mate niektora skusenost s kupovanim nahradnych dielov, kde sa to da kupit....dakujem za odpovede
nikto nič? ☹
uprimne filtracne konvice sa neodporucaju pretoze zbavis vodu mineralov a vlastne si skodis viac ako keby si pila vodu z vodovodu. ale samozrejme nechcem ta urazit ani nic podobne ked si spokojna kludne pouzivaj. co sa tyka nahradnych dielov v predajni kde si ju pupila sa skus opytat, pripadne ak nemaju nech ti daju kontakt na autorizovany servis a oni by to mali zabezpecit. co sa tyka odstranovania vodneho kamena tak su na to pripravky aj v elektre to maju taka tekutina urobis podla navodu a velmi pomoze. dufam ze som pomohla aspon trochu
@bibistec britou vodu nezbavis mineralov ale skor inym sposobom filtracie vody
ahojte, tiez mam tuto filtracnu kanvicu, pokazil sa mi display, je uz po zaruke, na stranke briti servis-neodpoveda na pisomnu info. neviete, kde je najblizsi servis? PK alebo BA. dik. 🙂
veď ten display tam nepotrebuješ
alebo vymeň baterku: http://slickdeals.net/f/1136021-hack-your-elect...
elemaris xxl 🙂