Nahlásenie profilu

gabikas82
12. aug 2016

Chcela by som sa Vás tu diskutujúcich opýtať, či sa dá niekde nahlásiť profil. Mám totiž problém s jednou mamičkou, ktorá si u mňa objednala tovar, no peniažky mi stále neposlala, stále si nájde nejakú výhovorku a vodí ma za nos :(

natuska87
12. aug 2016

Myslíte adminovi? Nie som si istá, či by bol schopný niečo urobiť...Zatiaľ je to v rovine "tvrdenie proti tvrdeniu".A zverejňovať to je tiež veľmi neisté...Toto je fórum, kde sa takéto veci /zrejme/ bežne stávajú a s nejakou garanciou sa nedá počítať.Ostáva iba veriť, alebo definitívne zanevrieť...Ja, mám /zatiaľ/ iba dobré skúsenosti...

zuzik307
12. aug 2016

@gabikas82 je tu skupina Mam problem s obchodom v bazari, tam sa riesia tieto veci...

gabikas82
autor
12. aug 2016

Tak neviem, dalo by sa napr. bloknúť profil. Tvrdenie proti tvrdeniu to nie je, veď mám v správach celú našu konverzáciu, potvrdenie o odoslaní a prevzatí balíka. A ona by mala mat doklad o odoslaní peňazí, čo samozrejme nemá. Tiež mám s predajom len dobré skúsenosti, vždy som komunikovala len s milými mamičkami a taktiež som sa ja snažila byť aj bola férová. Preto ma táto nepríjemnosť nahnevala a nechcem to len tak nechať.

novana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabikas82
autor
12. aug 2016

@zuzik307 môžem poprosit link, nemôžem to nájsť 🙂

gabikas82
autor
12. aug 2016

@zuzik307 ďakujem

adri266