Tak čo, kto dnes v škole šiel riadne bomby? Dokopy vraj šlo o skoro tisíc škôl a týpek, čo to nahlásil spáchal terorizmus najhrubšieho zrna a zaslúži si 25 rokov až doživotie... čo na to poviete?
@klarissa25 Akože zamýšľam sa nad tým v takom globalnom meritku... Teraz deti ti pošlu o deviatej zo školy domov... keď si niekde na služobke? Tak čo spravíš? Plne busy deti doobeda, tie spoje nie su posilnene, lebo predpoklada deti v škole. Rodičia utekali z roboty ratovať si deti... cele zle. Toto ovplyvnilo celú republiku, to nie je o tom, že si niekto robí prdel a v podstate sa nič nestalo...
Nehovoriac o tom, ako niektoré deti boli vydesené. Kľudne nech si sadne aj na 25 rokov.
Nemyslim si, že by s tym mala niečo spoločne nejaka cudzia moc... prečo aj?
@taynee Hľadal som a prví štyri som nenašiel.
@thirstymonk vela skol neposlalo deti domov, len evakuovali a po kontrole policiou pokracovalo vyucovanie. mne to skor pripomina smrtonosnu pascu tri, tiez nahlasili bomby na skolach, aby boli policajne zlozky na nohach a medzi tym vykradli wall street. niekto otestoval co sa stane v pripade hrozby. druhy krok bude "velky vypredaj" ako v smrtonosnej pasci styri, nabuduce to bude aj s vypadkom elektriny a infrastruktury.
@chodec15 o tomto konšpiračnom blude bola pred chvíľou zmazaná celá diskusia
@thirstymonk no keď si na služobke, tak máš niekoho doma predpokladám, čo ti dieťa vyzdvihne najneskôr do 16tej, či dokedy sú družiny. A verím, že v takých prípadoch je ochota aj od spolužiakov, ved pár tu písali ze majú cudzie deti doma.
A áno, zaslúži si doživotie, zober si, že všetci policajti so psami po celom Slovensku sú na výjazdoch v školách, kým niekde chce muž zavraždiť ženu s detmi, alebo nejaký debil vrazí do ľudí s autom...alebo vykradnu banku a hrozia na živote pracovníkov. Čiže tu nejde len o to, že zbytočne haloo, ale aj trauma pre deti, učiteľov, rodičov. Nemohli to brať na ľahkú váhu, lebo mohla tam tá bomba naozaj byť.
A to akym sposobom ten terorista nahlasil?
@kate211 Rozspolal tisic emailov na školy. Na našu školu našťastie žiaden email neprišiel
@thirstymonk plus na stene je veľa správ
@hefo Cez toret sa vie čiastočne ukryť. No uvidime, podľa mňa sa k tomu dostanu skôr či neskôr
no ja by som mu to dala tiez pekne na tvrdo.
u nas je spojena skola so skolkou. bombu nahlasili cez obed. vsetko jedlo ostalo na zmar a malicke deti 2,5 - 3 rocne uz spali. na rukach ich niesli polospiace von ucitelky v pyzamkach do dazda lebo u nas prsalo.
skolaci to zvladli v poho ale tie male deti mali strasny stres. a teda aj tie skody jedla a tak. plus problemy s odvozmi ...
este ze nenahlasili nemocnice. to by bolo uz na opratku.
@pralinka25 preboha
@thirstymonk mladi sa asi nudia, vsade okolo negativne spravy o terorizme, o vojne a tiez, ze nejaky mladik zobral zbran a vystrielal deti v skole, viac negativity naokolo robi svoje
@chodec15 tebe už s tým Ruskom vazne straší vo veži.
@chodec15 nechaj si tie tvoje “takí ako ty” ja nikde nepíšem,že to čo robí Rusko je dobre. Nikde nepíšem,že popieram históriu. Ale nedrbe mi natoľko,aby som na každú bludariu písala tak ako ty Rusko,Rusko a nič len Rusko. Čo tvoj komentár to Rusko.
@chodec15 ty si posadnuty? Uz netrep.
Súhlasím s tým však to nie je predsa normálne. Vyľakal aj mamičky ktoré v strachu utekali pre svoje deti.
Nuž je to viac ako za vraždu u nás...