Nafúkam ráno?

13. sep 2023

Nie som pijan, len náročný týždeň, a cca pred 21:30 som mala asi 3-4dc vína pri váhe 47kg, nafúkam ráno o pol 6?

jana65l
13. sep 2023

Najedz sa aj teraz aj ráno daj sprchu teplu studenú ..rozpustí si sumak ..kus sa hyb ráno aspoň hodinu a budeš ok

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
14. sep 2023

Nie

aalt
14. sep 2023

Zalezi aky ma metabolizmus. Ja si myslim, ze to je tak na hranici ... a ked ako pise narocny tyzden, tak unava, malo spanku atd spravi svoje.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luliu
14. sep 2023

@aalt blbost, je nereálne, aby ráno nafúkala z takého množstva vina

aalt
14. sep 2023

@fotoportret je to baba s necelymi 50 kg a pise o soferovani o 5:30. Ak sa nevyspi, tak by zbytkovy nafukala. Aj ta spominana kalkulacka to dava tak na hrane. Daj si tam 47kg, zena, 7 hodin a 2x2dcl vina ... vyjde 0.14‰ a 47 minut do 0. Staci ze sa poriadne nevyspi a mas aj viac ... takych co pocitaju a nafukali uz bolo ...
Ja dreger nemam, lebo nikdy pred soferovanim nepijem, a tiez by som 4dl "spalil" za par hodin.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aalt
14. sep 2023

Telo odburava alkohol rovnomerne a je uplne jedno ako v case pijes ak uz mas "hladinku". Ak si unaveny, tak sa odburavanie spomali, naopak spanok odburavanie zrychluje. Ak by sa poriadne vyspala, tak to spali, ak nie, tak kludne zbytkovy mohla mat.
Zbytocne sa hadame, ak rano nefukala, tak to aj tak nezistime.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aalt
14. sep 2023

Ja ti rozumiem. Nepisala podrobnosti, takze mozeme len vestit. O 22:30 este nespala a o 5:30 uz mala soferovat. A ten spanok tam je fest dolezity. A ma 47kg. Ja len pisem, ze pri fakt nepriaznivych vsetkych okolnostiach: ze to dala hned po sebe a skoro nespala, by mohla v pohode zbytkovy nafukat ...

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz