Nadprirodzené bytosti v dome

11. dec 2023

Dobrý deň chcela by som sa len podeliť o moju skúsenosť už dlhšie u nás straší dnes mi ráno mama písala čo som chcela v noci tak ja som nechápala lebo telefón mám na poličke a nie pri sebe o pól 4 ráno mala spravu odomna ale v mojom mobile tá sprava nebola pravdepodobne bola vymazana ja som to nepísala a môj ročný syn tiež určite nie😂 mama s ocom a bratom (4 roky) spia vedľa v izbe minulý rok pred vianocami toez niekto kričal na brata a bol to hlas oca a počuli sme to všetci akurát že oco bol v robote…

viestta
11. dec 2023

Je potesujuce, ze duchovia nezaspali dobu a pouzivaju moderne technologie.

sasitimi17
11. dec 2023

Inak ja mám podobnú skúsenosť, mne raz nejaký chlap volal, úplne cudzí v živote sme sa nevideli, nepočuli, že mal odomňa zmeškaný hovor o tretej ráno, ešte som si vypýtala do sms aj screen a fakt tam mal zmeškaný hovor... pritom som spala a keď som si pozrela históriu mojich hovorov, jeho číslo tam vôbec nebolo zaznamenané, do teraz nechápem ako to bolo možné vlastne

mogaa
11. dec 2023

nuž niekto sa zahráva, ale duch to nebude🙂duchovia sa takto neprejavujú....

autor
11. dec 2023

@mogaa a čo by to mohlo byt ?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana_ci
11. dec 2023

Chyba u operátora.
Už som to videla, že prišla napr. neznáma sms v čase, keď odosielateľ posielal niečo úplne iné - konkrétne išlo o potvrdenie kedy presne príde na obed a prišiel dosť oplzlý vtip. V histórii bolo všetko ako posielal, len doručené iné... pomiešala sa pošta. Technika nie je taká neomylná ako by sme si priali, naopak stávajú sa chyby.

diaszoky
11. dec 2023

Vsetko je mozne ja som citala tu asi ze jedna zena vosla do synovej izby a videla syna ako skocil do avojho tela telo lezalo na posteli a spao az to je desive

marticka85po
11. dec 2023

@diaszoky astralne cestovanie

januska12323
11. dec 2023

To nie je duch ale chyba v technike.

mogaa
11. dec 2023

chyba pri odosielaní , aj technika zblbne....alebo si bola námesačná, aj to je jedna z možností.....nechcel sa niekto kto má prístup do tvojho bytu zabaviť? alebo sa niekto chcel zabaviť u operátora🙂

stellarstar
11. dec 2023

S duchmi to nema noc spoločné, jednoducho technika blbne tiež

k47
11. dec 2023

@sasitimi17 Mne sa to stalo 3x v jednom roku. Predpokladala som, že niekto zneužíva moje číslo na spam/scam, lebo sú metódy, ako sa tváriť ako iné číslo. Ale možno to mohla byť aj technická chyba.

dadka1997
11. dec 2023

S duchmi to nemá nič spoločné mne tiež pred par mesiacmi odoslalo spravu z môjho mobilu ale bolo to typu kdkfkejckkencjekxkkekckgosoqospxkfmvkfmtmt .... ja som sice v mobile tu sms nemala ale mama ju odo mna mala tiez to bolo tusim v noci 😂 ale sme sa na tom zasmiali

napetra
11. dec 2023

Môjmu mužovi volala nejaká spoločnosť, čo predávajú Bitcoiny, lebo muž sa raz niekde zaregistroval a odvtedy mu pravidelne vyvolávajú. Volajúci bol dotieravý a v kuse muža otravoval ako si má kúpiť bitcoiny. Keď skončili hovor, tak mu muž zavolal naspäť, chcel aby si zrušili jeho registráciu. Ten druhý človek, ktorý zdvihol telefón povedal môjmu mužovi, že on nikomu netelefonoval zo svojho mobilu.
Bola to civilná osoba, žiadna firma, alebo organizácia.

Obaja sa čudovali, že ako je to možné.
Nejako tie organizácie zobrazujú volajúcemu číslo z ktorého nevolajú. Akoby nejaký alias.

madeincssr
11. dec 2023

Rôzni podvodníci a/alebo hackeri.

diaszoky
11. dec 2023

@marticka85po a co to znamena

isis234
11. dec 2023

Mne sa dávnejšie stalo, že som spala, na chodbe som nechala v ruksaku zapnutý mobil. Dvere na izbe zatvorené. Ráno mi volala kamoška, čo sa stalo??? Lebo som jej v noci volala, aj počula ako dýcham. ??? Bola osm prekvapená.Ja som o ničom nevedela. Odvtedy večer vypínamm mobil.
Spojitosť medzi nebom a Zemou existuje

viestta
11. dec 2023

Napriklad zlyhanie systemu? Mne dosli spravy po dvoch tyzdnoch, uplne som nechapala kontext. Potom som dosla na to, ze o tomto bola rec niekedy davnejsie

madeincssr
11. dec 2023

Zrejme aj pri servisoch na systemoch (update, upgrade, nove funkcnosti, vymena HW, rozne migracie [nielen] databaz...) moze dochadzat k takymto javom. A servisy na nonstop systemoch sa casto vykonavaju v noci, najcastejsie cez vikendy.

heln
11. dec 2023

@napetra
@sasitimi17 ano, toto su podvody, oni volaju akoze z nejakeho cisla a ponukaju skvele investovanie do hocicoho, napr. do bitcoinu, ked su tam akoze vynosy tak sa daju presunut len po zadani prihlasovacich udajov do uctu.... a ked zavolas naspat, tak je tam clovek ktory absolutne o nicom netusi, tiez som mala par takych telefonatov, ze som zavolala naspat a netusili o com hovorim, na nezname cisla uz nevolam.

lenvam
11. dec 2023

Chyba v Matrixe 😉

sasitimi17
11. dec 2023

@heln sviniari 😀

hanelka1
19. dec 2023

Chyba operátora, pár krát sa mi to stalo. Naposledy asi 2 týždne dozadu mi kolegyňa volá,že volala si mi, tak ti volám naspäť a ja som 2 hodiny nemala mobil v ruke ani v odchádzajúcich hovoroch som ju nemala. Takže neboj, duch to nebude.

hefo
19. dec 2023

Mne sa raz objavila takto neodoslaná (a v kontexte nezmyselná, lebo to bolo, akoby som ja písal jej, ale prišlo to ako od nej) správa od kamarátky ešte pradávno v časoch ICQ...

ibatanecnica
19. dec 2023

@sasitimi17 mne sa často stáva, že mi muž volá, jemu zvoní moje číslo a u mňa nič ani zmeškaný hovor. A stalo sa mi to už viackrát - jednoducho siete, sem-tam sa niečo niekde poprepája. Žiadne strašenie za tým nie je

hiro
19. dec 2023

"Chyba operátora"? Pise sa tam ze: "iMessage". S tym operator nic nema - ale Apple ma s tym zjavne problemy...

hanelka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hanelka1
19. dec 2023

@hiro to je jedno, niečo s technikou proste. Či ty si myslíš že duch 👻?

hiro
19. dec 2023

@hanelka1 Preco by duchovia za tie tisice rokov mali zostat len pri zhadzovani vaz a trieskani dvermi? Vsak vidia vsetky hesla co tukame do telefonov takze si ich vedia odomknut ;)

hanelka1
19. dec 2023

@hiro 🤔🤭 áno, veď nech idú s dobou, to je fakt