Dobrý deň ,neviem či správne píšem ale už som zúfalá z toho že neviem na svojho partnera nájsť nadmernú veľkosť zimnej bundy asi 7xl .....všetky obchody na nete s nadmernými veľkosťami som už prešla a nič 🤦Neviete mi poradiť niečo ?Ďakujem
moji kupovali napr. v obchdoch pre polovnikov nepamatam sa ale na znacky. Tazko si mi predstavit co je to 7xl, lebo fakt mo chlap je obor a ma takteto cislo som nestretla. Skus aj podla rozmerov sa riadit. ja mam navacsiu adidas asi 4xl doma a v nej plava, nosil ju svokor 140kg/180cm a mojmu 120kg/192cm je obrovska, sirokanska...
@kat31 napr. 4xl bushmann ma az 137cm cez hrudnik. To je celkom dost. Adidas 3xl 131-142cm cez hrudnik... rozmery pozeraj ;)
Ja mam podobny problem, ale nastastie nam staci 3-4xl 😄. Kosele kupujem cez atlas for men-5xl. Ale tricka a bundy su tam kratke. Vyhovuje mi tesco, oni maju aj vacsie cisla. Ale 7xl som veru nikde nevidela....mozno len dat usit.
A ako pisu baby, riad sa mierami. Drzim palce. Ak najdes nejaky obchod na take velkosti, budem rada, ked sa podelis.
Moj syn nosi 5xl tricka, lebo je sice velkost xxl, ale tie bezne su mu kratke, ma vyse 190 cm. Ked chce volne a dlhsie tricko, tak mu musim kupovat v pracovnych odevoch, aj mikiny 3xl som mu tam kupovala. Ale vsetko je len jednofarebne. Tusim pracovne odevy zigo.
https://pracovneodevyzigo.sk/
@kat31 v KIK sa da zohnat
@hettinka ano aj my mame z lidla polokosele, tricka.. aj online sa daju pokupit a este vacsi vyber sa mi zdal
@hettinka no hej, lenze moj syn by si neobliekol lidlove veci s tymi napismi a obrazkami, ani tie polo tricka, on take nenosi. On si radsej urobi vlastne airbrushovane tricka, ktore kupi v tych pracovnych odevoch. To jemu do stylu sa neda kecat, ani dcere, obaja chodia na umelecke skoly a aj tak vyzeraju🤦♀️
@0silvia0 😂 ved tak jasne... jednofarebky na tieto ich vytvory sa daju kupit kadetade a pracovne odevy su na to top aj cenou aj kvalitou 🙂 a halvne rataju s tym, ze makaju riadny "chlapi" a nie cinankovia max170cm
Inak ja som objednala tricko, kvoli napisu, z aliexpres asi neviem... 4xl. obrosvke by malo byt podla rozmeru. Pre chlapa. Prislo tricuocko pred dceru (150cm) :D po oprati jej to akurat ledva pod zadok.
@simca06022011 fakt tie tricka su mega kvalitne, 100% kvalitna bavlna.
@hettinka kedysi som kupovala aj ja pre syna v lidli, kym este nebol tak modne vyprofilovany😳. Alebo jednofarebne tricka celkom fajn mali aj v new yorkeri, ale max velkost xxl, v kik nekupujem vobec, ich kvalitu nepoznam.
Ale odkedy som vyskusala pracovne odevy a tricka s vyssou gramazou, nie je o com. Tieto jednofarebne su uplne super.
Treba pozrieť americke shopy. V takom walmarte som si ja s xl veľkosťou kupoval ich m. A to mali bezne číslovanie po 5xl. Tam nie je 150kg chlap ziadna rarita, takze trh sa prispôsobil.
@stary_ujco skoda, ze u nas sa na takych chlapov asi velmi nemysli. Ked aj je taka velkost, tak to vyzera priserne
a chcela by som sa spytat, pri vasich xxxl+ chlapoch, nemate nejake stylove vintage/retro tricka vo vacsich velkostiach, kludne aj 20rocne, co vasi chlapi kedysi nosili a uz nenosia? V bazaroch len male cisla...
@stary_ujco a ako nakupujes v americkom shope? Posielaju na Slovensko?
@kat31 ahoj my tiež väčšinou hladame nadmerné veľkosti, internetovú stránku ti neviem poradiť ale keď niečo treba hľadáme to v c&a alebo Kiku..tam sa prvý krát stalo že môjmu mužovi bolo oblecenie aj veľké lebo inde mu býva aj to najväčšie malé. Skúste tam.