Ahojte baby po pôrode som za začala potiť viac ako pred tehotenstvom a počas neho navyše pot mi velmi zapácha (teda aspon ja to tak citim, našťastie mi niekto nepovedal že by som zapáchala) 😅
Dodržujem pravidelnú hygienu sprchujem sa niekdy aj 2 krat do dňa. Myslite že je to tými hormónami ? Mali ste aj vy takýto problém ?
kedy si rodila? je normalne, ze zena nejaky cas po porode intenzivnejsie "vonia". sposobuju to vsetky tie sialene hormony, ktore sa ti z tela porodom vyplavuju.
prejde to. a je to prirodzene.
@renatka1985 pred mesiacom a pol som rodila
Dufam ze mi to prejde lebo kazdy den nové tričko pravidelná sprcha deodoranty na dennom poriadku a velmi mi to vadi 🙈
su to hormony... Mala som to tak isto. Pouzivaj prirodne deo. Inak hormony sa ako tak ustalia az 9 mesiacov po porode. A pokial dojcis este neskor.
prejde to urcite neboj sa, uz coskoro. s tymi deodorantami to moc neprehanaj, moze to vadit babatku.
hm skus lekaren, viem, ze nejaky cas dozadu som si kupila taky specialny krem/deodorant v lekarni a ten sa aplikoval vecer po sprche a rano sa umyl a fakt to pomahalo na potenie v podpazusi.. bol takej modrej farby krabicka,ale uz si asi nespomeniem ako sa volal :/
@adelakom12 vola sa to driclor ale rozhodne by som to mamicke, ak nahodou koji, neodporucala.
@adelakom12 davat si pripravok s hlinikom k uzlinam je velmi nestastny napad. Nie len pre dojciacu mamicku ale pre kazdeho. Ale musim uznat ze to funguje paradne.
@renatka1985 oki, ved sa moze opytatna nieco, co jepre kojace mamicky ked tam bude
Ja som sa tiež po pôrode neskutočne potila. Za deň aj dve tričká. Už je to tri a pol mesiaca a je to oveľa lepšie. Aj keď to možno bude aj tým, že som rodila v lete a teraz je už chladnejšie. Každopádne najviac sa potim, keď kojím
Ja som bola na tom rovnako a keď to ani po roku a pol neprestávalo jedna lekárka mi povedala že mam asi malo DVitaminu tak nech si dávam nejaké D - cko. Najskôr som si dávala vigantol potom som si kúpila Dvit a zabralo. Asi po mesiaci používania bola zmena citeľná.
Baby nekojim ale s driclorom som uz mala skúsenosť používala som pred rokmi bolo to super nepotila som sa ale je to galiba a pocula som od kozmeticky ze uz sa to nesmie používať je to velmi agresívne
Pri dieťati by som to urcite nepoužívala.
Môže sa používať a ešte stále sa predáva, takže kľudne do toho
nastastie to tak nemam ale moze byt, ze je to sposobene hormonmi. treba viac pouzivat deodoranty a bude to v poriadku, nebudes pot aspon citit.