Nadmerné potenie po pôrode

13. nov 2019

Ahojte baby po pôrode som za začala potiť viac ako pred tehotenstvom a počas neho navyše pot mi velmi zapácha (teda aspon ja to tak citim, našťastie mi niekto nepovedal že by som zapáchala) 😅
Dodržujem pravidelnú hygienu sprchujem sa niekdy aj 2 krat do dňa. Myslite že je to tými hormónami ? Mali ste aj vy takýto problém ?

kolieskova232
13. nov 2019

nastastie to tak nemam ale moze byt, ze je to sposobene hormonmi. treba viac pouzivat deodoranty a bude to v poriadku, nebudes pot aspon citit.

renatka1985
13. nov 2019

kedy si rodila? je normalne, ze zena nejaky cas po porode intenzivnejsie "vonia". sposobuju to vsetky tie sialene hormony, ktore sa ti z tela porodom vyplavuju.
prejde to. a je to prirodzene.

autor
13. nov 2019

@renatka1985 pred mesiacom a pol som rodila
Dufam ze mi to prejde lebo kazdy den nové tričko pravidelná sprcha deodoranty na dennom poriadku a velmi mi to vadi 🙈

petulkahu
13. nov 2019

su to hormony... Mala som to tak isto. Pouzivaj prirodne deo. Inak hormony sa ako tak ustalia az 9 mesiacov po porode. A pokial dojcis este neskor.

renatka1985
13. nov 2019

prejde to urcite neboj sa, uz coskoro. s tymi deodorantami to moc neprehanaj, moze to vadit babatku.

adelakom12
13. nov 2019

hm skus lekaren, viem, ze nejaky cas dozadu som si kupila taky specialny krem/deodorant v lekarni a ten sa aplikoval vecer po sprche a rano sa umyl a fakt to pomahalo na potenie v podpazusi.. bol takej modrej farby krabicka,ale uz si asi nespomeniem ako sa volal :/

renatka1985
13. nov 2019

@adelakom12 vola sa to driclor ale rozhodne by som to mamicke, ak nahodou koji, neodporucala.

petulkahu
13. nov 2019

@adelakom12 davat si pripravok s hlinikom k uzlinam je velmi nestastny napad. Nie len pre dojciacu mamicku ale pre kazdeho. Ale musim uznat ze to funguje paradne.

adelakom12
13. nov 2019

@renatka1985 oki, ved sa moze opytatna nieco, co jepre kojace mamicky ked tam bude

som_ponorka
13. nov 2019

Ja som sa tiež po pôrode neskutočne potila. Za deň aj dve tričká. Už je to tri a pol mesiaca a je to oveľa lepšie. Aj keď to možno bude aj tým, že som rodila v lete a teraz je už chladnejšie. Každopádne najviac sa potim, keď kojím

gabsisi
13. nov 2019

Ja som bola na tom rovnako a keď to ani po roku a pol neprestávalo jedna lekárka mi povedala že mam asi malo DVitaminu tak nech si dávam nejaké D - cko. Najskôr som si dávala vigantol potom som si kúpila Dvit a zabralo. Asi po mesiaci používania bola zmena citeľná.

autor
13. nov 2019

Baby nekojim ale s driclorom som uz mala skúsenosť používala som pred rokmi bolo to super nepotila som sa ale je to galiba a pocula som od kozmeticky ze uz sa to nesmie používať je to velmi agresívne
Pri dieťati by som to urcite nepoužívala.

som_ponorka
13. nov 2019

Môže sa používať a ešte stále sa predáva, takže kľudne do toho