Dobrý večer prajem. Prišiel mi taky list na moju adresu bolo tam aby som zavolala na uvedené číslo. Tam mi veľmi milá pani zdvihla ze mi vedia pomôcť vyplatiť dlh ktory mam na dopravnom podniku . Môžem si povedať po akej čiastke by som to vedela uhrádzať. Poslali mi sms a na ten účet mám posielať tu sumu . Máte niekto s tým skúsenosti? Ešte som sa s niečím takým nestretla tak sa bojím aby som náhodou nenaletela aj keď to bolo dosť dôveryhodné. Vedeli moju adresu a aj bývalú adresu.
A teda volá sa to nadácia otvorených oči
@veronikaszabova áno o dlhu viem ze ho mám. Chcela som ho splatiť naraz o 3 mesiace ale keďže prišla takáto ponuka ktorá by uľahčila moju situáciu tak chcem vedieť či má niekto skúsenosť s nimi
je mozne ze dopravny podnik posunul vymahanie dlhu na inu spolocnost, robi sa to bezne. problem vsak vidim v tom ze takuto spolocnost na googli nenachadzam. zavolala by som do dopravneho podniku ci o tom nieco vedia.
Ty len si over na DP ci postupili niekomu svoju pohladavku, lebo moze byt, ez ty budes splacat a dlh sa ti nevymaze. A na DP si si tiez mohla vybavit splatkovy kalendar. Kolko mas tych pokut, ked to nevies vyplatit naraz. Ci uz ti tam roky nabiehaju poplatky z omeskania?
@slovenka753 áno zavolám tam . Oni mi povedali že im dajú vedieť ze budem takto splácať tak uvidíme. Len som chcela vedieť či náhodou nemá niekto skúsenosť kým tam zajtra zavolám
@viestta už to bude rok aj niečo je to skoro 300 eur . Áno mala som to splatiť ihneď lenže som prišla o prácu vtedy a každý peniaz bol vtedy dobrý.
Chcela som si vybaviť splátkový na dopravnom podniku lenže chceli celú sumu tak neviem ako to je 🤷♀️
Ved si zavolaj ( pripadne zbehni osobne) na dop.podnik, ci eviduju na tvoje meno nejaky dlh.