Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
Nad bitkou politikov napríklad.
Nad 1 topánkou, ktorú predával niekto cez bazár, lebo tá druhá sa stratila.
Nad tym, ako sa dokaze zblaznit zena po 40, uspesne manzelstvo, kariera, peniaze a namota sa na totalneho idiota a vsetko vyhodi von oknom, celu rodinu, firmu, vsetko co s muzom budovali je zrazu zle...nikto ju nespoznava.
Nad tým, prečo túto tému bolo treba založiť anonymne
Nad prednostkou 😬🤦♀️....
Ten obrázok, ktorí poslanci by hlasovali za väzenie ženám, ktoré by podstúpili potrat. Lebo sa nejednalo o Pakistan, ale o Slovensko
@janai1 😃vždy sa musí nájsť niekto ako vy, to by nebolo ono…
Ešte aj to, že toho poľského turistu stále nenašli, či už ho snáď našli? 🙏
Nad tym, že sa medzi nami stále nachádzajú ľudia, ktorí obhajujú množiarne a nákupy šteniatok bez PP z bazosa...
ja sa aspoň nehanbím sa témy a zakladám ich pod svojim nickom 🤷♀️
Cez priechod pre chodcov prechadzala rodinka. Otec, matka a dve deti. Bola cervena a otec sa pustil cez priechod a dcera, ze ale ved je cervena! A on, ze noa co. Potom presli cez elektrickovu trat a potom bol dalsi priechod a co urobilo dievca? No rovno sa pustilo na cervenu a uz rodicia po nej kricali, lebo isli auta....
nad ludmi ktori idu volit ultralavicovych extremistov a este sa tym chvalia.
nad tým, že som dnes poobede popíjala kávu na terase a na ruku mi sadol nádherný motýľ
@babulkomale možno je konečne šťastná
Že ľudia idú voliť Fica
A ešte som od pár ľudí počula, že volebná kalkulačka je podvod a vyjde ti to čo "oni" chcú
@tetaandulkova to fakt??!! 😆
@dominikamacakova chvalabohu ze idu volit prave jeho 🙏
Videla som moju známu z auta s bruškom. Čaká piate dieťatko. Áno, zastavil sa mi na moment rozum. Pokým som si neuvedomila, že ona je na to predurčená ako ju poznám. 🍀🤍😊
@asdfka Fico a spol za 15 rokov vlady ani napriklad len nemocnice nezrekonstruoval! Mal kopec casu a penazi a Slovensko malo dnes uz inak vyzerat, nie ako montazna autodielna. Uspesne vyhnal sikovnych mudrych ludi do zahranicia, potom, ze ani k lekarovi sa nevieme dostat. Takze aj mne sa zastavi rozum, ked vidim Ficovolica.
@surama Nad volebnym programom PS,to fakt ? za par rokov sa budeme ospravedlnovat, ahoj Janka, ci uz si Janko?.Prepac Janko..Janko, aky si mal porod pred 20 mi rokmi, ked si bola Janka?.A to sa nam kludne moze stat, Alebo , Napr. nasi synovia mama ,doviedol som ti predstavit mojho priatela.o dva tyzdne sa budeme brat ,mohli by sme zacat byvat u vas, co na to povie moj otec..Tak mu poviem, ak este chces mat otca na zive,,utekaj do teplych krajim.lebo ocko by dostal mrtvicu,TOTO chceme?
Že ľudia idú voliť Smer a PS. Našťastie nikoho takého široko ďaleko nepoznám, ale, keď vidím tie prieskumy je mi zle.
...ze ludia nemyslia na smrt a ziju ako keby mali zit vecne...
Ako veľa ľudí sa čuduje, keď sa deti správajú úplne primerane veku 🙂
dnes mi prišli podprsenky objednané z internetu po prvý krát z tej stránky a mne všetky sedia 😲 som šokovaná lebo mne teda nikdy nič nesedí, alebo sa mi nepáči a teraz som dosť v pr*eli lebo neviem ktoré mám vrátiť, pretože žiadne vrátiť nechcem ale zase mi netreba toľko drahých podprseniek 😀 (objednala som si ich 6 s tým, že pri dobrej konštelácii planét mi aspoň 1 bude dobrá a ostatných 5 vrátim. hups)
Nad transpostihnutými ľuďmi.