Načo sú niekomu dva mobily?

17. aug 2024

Keď nejde o podnikateľa… dá si námahu nabíjať dva mobily a nosiť ich stále so sebou?
Jedným vraj fotí (určite aj v pivnici) a druhý má na volanie. Máte s takými ťahmi skúsenosť, čím to bolo u vás?

pieksamaki
17. aug 2024

Tak ako ma niekto dva účty....niekto dva televízory.....atd

dzulik_
17. aug 2024

A v oboch má sim kartu? Ak áno, tak by som rozmýšľala či v tom druhom telefóne niečo neskrýva, napr bokovku? Kamarátkin priateľ tak mal a nakoniec za tým bola iná žena..

autor
17. aug 2024

@dzulik_ a na čo to bolo dobré že mal dva mobily? To nemohol mať bokovku a všetko v jednom?

simsalabim
17. aug 2024

Moj manzel ma 3 🙈 Meni si ich podla momentalnych potrieb (ktorym ja nerozumiem 😅). Jeden z nich je starucky maly I phonik, ktory nosi “tam, kde by ho mohol rozbit, znicit, zabudnut alebo by mu ho mohli ukradnut” 🙈 A tie cirkusy, ked si ich meni a skusa, ci sa mu davolat 🙃

autor
17. aug 2024

@simsalabim :D dobré to máte :D 🙂.

bessie12
17. aug 2024

Ja som mala 2 telefóny a teraz už mám 3. Môj muž má celý čas 3 telefóny a 1 tablet 🤷‍♀️

autor
17. aug 2024

@dzulik_ ako zistím či tam má sim kartu v oboch?

zooeynka
17. aug 2024

Jeden sukromny a druhy pracovny, co je na tom zvlastne? Ani podnikatel nemusis byt.

dzulik_
17. aug 2024

Anonym, asi nie, asi je jednoduchšie separovať milenku do druhého mobilu 😀
Veď sa pozri či mu hore na lište píše žiadna sim karta alebo žiaden signál

katulienocka999
17. aug 2024

Nie som podnikateľ ale tiež mam dva 😁 žiaľ v práci mi nedali dvojsimkovy tak musím nosit skoro vždy 2 zo sebou 🙈 so svojím fotím a s druhým prevažne volám 😁

bessie12
17. aug 2024

Aby som bola presnejšia. Jeden telefón je súkromný, druhý pracovny a tretí ma na hry. Tablet detto na hry. Ja mam jeden na počúvanie hudby, druhý sukromno-pracovny a tretí je mamin. Ale ta uz ho nepotrebuje, tak ho mam ako zálohu 🤷‍♀️

olimuc
17. aug 2024

Moja mama ma 2, ked zabudne nabit 1 ma druhy a obcas ani jeden. Ja mam 3 pracovny (nepaci sa mi) 1 moj s hudbou a fotakom a s tc jednej krajiny a 1 so simkou inej krajiny. 1 provider nema eSim a druhy musim vybavit multi som osobne a zatial som nemala cas (nechcelo sa mi)

hiro
17. aug 2024

Mám 2, jeden môj starý a mám tam v podstate iba IB a kedy tedy volanie. Nevieš akú hru ti tam dieťa nainštaluje ktorá nasníma heslo do banky alebo odchytí overovacie SMS. Druhý mám firemný kde mám všetko ostatné.

yvanielka
17. aug 2024

Skús si z nich zavolať

autor
17. aug 2024

@yvanielka má oba zablokované.

beata_k
17. aug 2024

Mnoho ludi ma dualny telefon, ale tebe to pride normalne lebo vidis len jeden. Maju 2 sim karty lebo operator. Nechcu si kupovat dualny, tak maju 2 mobily

casavina
17. aug 2024

S jedným chodí do pivnice?

autor
17. aug 2024

@casavina s oboma šiel keď som ho poslala niečo zaniesť a porobiť.

rozculena
17. aug 2024

nuž....tak niečo ukrýva.

diewcatqoo
18. aug 2024

Tiez mam 2. Jeden je pracovny, ktory tiez nosim stale so sebou, aj ked momentalne nepracujem - mam tam neobmedzene volania, smsky a data, takze ho vyuzivam primarne na to. Kedze na pracovnom mam len pracovne veci, ak chcem mat net na svojom niekde, kde nemam wifi, zapnem si na pracovnom hot spot a vyuzivam data, aby som si nemusela platit svoje.
Ak by som sla do pivnice, kde nedociahne wifi a chcela by som si v klude surfovat po nete, tak by som si tiez vzala druhy telefon, aby som mohla na net 🙂

karolinakr
18. aug 2024

načo by mal druhy mobil, keby tam nemal simku, takže odpoved je áno, má tam sim kartu, i ked som ho nevidela

lakebabe
18. aug 2024

Ja mam dva, aj muž dva, po jednom na súkromné veci, druhý na pracovné veci . Ale tiež môže byť jeden na milenky, poznám par chlapov co to takto mali, ale nechávali ho na noc v aute alebo mimo dom

mojemenonikto
18. aug 2024

Ja mám tiež jeden mobil pracovný a jeden súkromný. Je dobré oddeľovať pracovný a súkromný živoť. Navyše vo väčšine firiem sú pracovné telefóny, rovnako ako počítače, pod kontrolou. A nie som veľmi ochotný s niekým v práci zdieľať moje osobné dáta, fotky a podobne. Ak má niekto dva súkromné mobily, tak asi oddeľuje dva súkromné životy 😁

mk1111111111
18. aug 2024

@mojemenonikto preco by si mal nieco zdielat? Daj si 2 karty a mas po probleme

mojemenonikto
18. aug 2024

@mk1111111111 Dve karty to nevyriešia. Ak ti firma kontroluje napríklad spôsob prihlasovania do mobilu (zložitosť hesla apod.), diktuje ti aké apky si môžeš stiahnuť apod., tak ho má kompletne pod kontrolou. To znamená, že je technicky možné pre adminov dostať sa k tvojim dátam. A karty s tým nemajú nič spoločné. Druhá možnosť je použiť tzv. kontajner, ale to by si stále musela pre prístup k mailom vypĺňať heslo, čo je extrémne nekomfortné a tak sa to nepoužíva.

autor
18. aug 2024

@mojemenonikto tak je.

madamcoco
18. aug 2024

Veď jeden súkromný a druhý služobný. Nosim ich obidva vždy so sebou.