Nábytok zo stránky www.mt-nabytok.sk

marrya
14. sep 2015

ma niekto skusenost prosim z detskym nabytkom zo stranky mt-nabytok.sk ???? chcem odtial kupit dcerke izbu no neviem .... poradite?

limoncino
14. sep 2015

@marrya my sme od nich kupovali manželskú postel, deťom postele a obyvsckovu stenu. Komunikácia v pohode, nábytok poľský, ale na tú cenu kvalitné. Až splatim toto, tak o dva mesiace, tak chcem kúpiť nábytok deťom. Za mňa áno 🙂

marrya
autor
14. sep 2015

@limoncino dakujem za tvoj nazor 🙂

limoncino
14. sep 2015

@marrya niet zač, snáď som Ti pomohla 🙂

lejlla
14. sep 2015

my mame od nich obyvacku a stolik do obyvacky....raz nam pri doprave poskodili skrinu takze sme cakali dost dlho na dalsiu....a dvakrat nam dodali stolik v zlej farebnej kombinaci .
ale inak vyber a ceny celkom ok....ja by som asi objednala znova.

marrya
autor
14. sep 2015

no baby lebo vyber detskeho nabytku celkovo des....resp.kde este kupit?

13091991
14. sep 2015

My mame celu spalnu...zahrnalo to postel rost roldorovu skrinu dva nocne stoliky a komodu..ja som velmi spokojna aj tie ceny su super...urcite odporucam😊

balikova
14. sep 2015

my tiez mame od nich obyvacku, dodanie sme mali o dva tyzdne skor ako slubovali a doviezli nam ho dokonca v nedelu, nabytok bol na tu cenu kvalitny, pevny, my sme s nim nad mieru spokojny.

marrya
autor
14. sep 2015

nemusim sa bat ze to bude nejaka lačba.... ze sa mi to hned rosype?

limoncino
14. sep 2015

@marrya určite nie 🙂

lejlla
14. sep 2015

@marrya co sa tyka kvality,tak celkom ujde,za tu cenu.

balikova
14. sep 2015

@marrya nas nabytok zvlada aj nalety malej, tie sufliky mame denno - denne dokoran a dvere od skriniek buchaju skoro vkuse a zatial je bez zmeny 😀 ja som spokojna

patricia_k2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz