Dievčatá čo robíte so starým nábytkom? neviete o nejakej fy. ktorá vykupuje starý nábytok? možno po renovácii by bol ešte pre niekoho ....
Tak ako pisala sissy, na facebooku je vela takych skupinach kde sa da stary nabytok darovat alebo ho mozes normalne hodit na bazos a aj tam napisat, ze darujes za odvoz. Verim, ze sa ti za chvilu niekto ozve. Minule som dokonca videla aj nejaku reportaz, ze nejake zdruzenie takto zhana nabytok a potom ho daruju tym co ho potrebuju ale to bolo tusim iba v BA a sam si ho tam musel doviest
Nieje stary ako stary. Ozaj stary nabytok - skrine, kredence, truhlice, thonet stolicky, art deco mozes predat napr. cez Bazos alebo su aj nabytkove bazare co vykupuju. Ten klasicky komunisticky šuvix mozes darovat za odvoz a byt rada ak sa obec najde niekto kto to odvlecie..lebo potom uz len vyviest na skladku
U našich na dedine to zvyknú robiť aj tak, že dajú vyhlásiť normálne do rozhlasu, že tí a tí majú taký a taký nábytok, darujú ho za odvoz a väčšinou sa nájde niekto komu sa na niečo hodí alebo ho vedia ešte nejako zúžitkovať. Neviem teda kde vy bývate ale môžeš to poprípade skúsiť aj takto 🙂
Vyviezt na Zberny dvor.
Nábytok niektorí občas berú i na chaty, kde nemusí byť všetko tip top. Takže, ako ti tu baby radili, určite by som ho skúsila najprv niekde cez inzerát posunúť ďalej.
@deti95060810 na fb je skupina vypratávame po rodičoch
@deti95060810 skús aj bazoš, určite sa nájde kopec ľudí, čo by aj na chatu zobrali, ak dáte rozumnú cenu alebo len za odvoz...
Nedal by sa ten stary nabytok este nejak zuzitkovat? alebo mozno ak by ste ho nejak prerobili, ja neviem napriklad nalakovali, obrusili a tak, mozno by ste na tom mohli pekne zarobit. Na http://www.byvatkrajsie.sk/ som citala o tom jeden clanok, mozno by bola skoda len tak ten nabytok pustit z ruk.. Aj ked neviem v akom je stave. Ale teraz predsa leti vintage styl! :D
Ja som teraz videla, že hrozne veľa ľudí vykupuje aj taký starý komunistický nábytok a prerábajú si ho na moderný. Nechcete to vyskúšať aj vy? Alebo ho niekomu darujte, niekto kto ho potrebuje. Myslím, že sa nájde dosť takých ľudí čo by si ho zobrali za odvoz. 🙂
@deti95060810 na fb sú skupiny, kde sa darovať za odvoz prípadne aj predať... a čo tak sledujem, tak celkom to fičí 🙂