baby, paci sa mi kolekcia mammut z ikei, pre deti v akom veku su tie stolicky a stol urcene?
myslite, ze ta cena je primerana kvalite toho nabytku? ste s nim spokojne?
@salome123 ahoj, my sme kupovali stoličky a stôl - obdĺžnikový, keď mala dcérka cca 1 rok, takže ho už máme 5 rokov... stoličky sú naozaj stabilné, aj ja na nich sedávam, keď niečo tvoríme s deťmi a stôl je dosť priestranný - oproti ostatným detským stolom a tiež je stabilný a pritom ten "nábytoček" je pomerne ľahký...a deti si ho samé penášajú, kde práve potrebujú🙂... mne sa celkom páči aj ten okrúhly stôl, ten má zase kamoška a tiež ho už majú cca 6 rokov... takže si myslím, že tá cena je celkom primeraná a v podstate sa oplatí🙂
ahoj, mamut máme už dlhšie. ako písala jankali, stoličky sú vhodné pre cca. od dvoch rokov. sedel na nich aj 90kg chlap a v pohode. stolík používa malý na kreslenie, papanie, hranie sa. momentálne má 5 rokov a je tento nábytok plneeee využitý. 🙂 a cena je primeraná. je to naozaj odolný, ľahký plast. priznám sa, že skriňu, komodu a posteľ by som nekupovala, tam mi príde cena privysoká, ale stoličky a stôl, veľká spokojnosť. 😉
@jankali
@ivett1
@angua27 dakujem za odpovede. stale to zvazujeme, kedze mame kus aj problem s logistikou (od najblizsej ikei sme 250km vzdialeni) a preto rozmyslame, ze si dame stolik vyrobit. chcela som sa vas opytat, ci rozmery ake ma mammut, teda 55x77x48 su podla vas OK. netreba niekde pridat/ubrat? mame doma 2r dieta a cochvila sa nam narodi dalsie dieta, tak aby ten stolik mohli v buducnosti vyuzivat aj 2 deti naraz (ak to je vobec mozne vzhladom na roznu vysku deti). co by ste poradili?
@salome123 Ahoj, vidím to až teraz... dali ste stolík vyrobiť? Lebo sú niektoré maminy, napr. na babybazare, ktoré ti to kúpia a poškú. Jedna má dokonca asi rovnaké ceny ako v ikey. Píšem, lebo plastový stolík je výborný, veľká bezpečnosť, ja sa vôbec nebojím, že malý na neho spadne pri hre/pri tanci🙂 takže keď by to náhodou bolo ešte aktuálne, napíš mi, ja vyhľadám maminu, čo to kupuje a zasiela🙂 Teraz práve aj ja "pracujem" na zakúpení ďalšieho stolíka, bude asi mammut okrúhly🙂 pa, jana
@jankali dakujem za ochotu. dopadlo to nakoniec tak, ze sme boli dohodnuti s kamosmi, ze nam ho kupia v BA a privezu. avsak den pred ich odchodom do BA sme isli na nestastie do lokalneho obchodu s kuchynskymi potrebami a tam mali tiez detsky nabytok, ktory nas dokopy vysiel na 13e, tak sme ho nakoniec (hoci ja neochotne) zobrali. je to taky typicky supermarketovy plastovy nabytok 😒 no co uz. aj tak na nom sedia zatial len babiky, lebo dcera neobsedi na jednom mieste ani minutu 🙂
@ivett1 všimla som si, že stolík mammut používate už 5 rokov, je dostatočne vysoký? neviem sa rozhodnut medzi plastovym stolíkom mammut a drevenym vyskovo poloohovatelnym stolom sansad http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4014...
ďakujem za rady
@veronka našim deťom ešte stále stačí ... sedíme za ním aj my ...keď napr. niečo "tvoríme" , samozrejme máme k nemu aj stoličky mammut... deti majú výšku 110 a 120 cm 🙂 ... inak dcérka je už prváčka, takže tá má v izbe stôl na mieru... alebo na také veľké "tvorenia" využívame klasika, ako všetci, stôl v kuchyni 😉
@veronka Ahoj, nebola som tu dlhšie, tak ale vyhľadala som jednu kočku (tá predtým na babybazare už to nerobí, ale táto určite hej🙂
http://detsky-nabytok-ostatne.babybazar.sk/okru...
pa🙂
zháňam modrý nočný stolík Mammut Ikea, prosím, ozvite sa, ak o niečom viete, ďakujem!
2 ročný už môže sedieť, stolička udrží aj mňa🙂 Stolík máme na hranie. Stolík je fajn veľký a bezpečný. Ja budem časom dokupovať aj druhý stolík na tvorenie🙂