Na svetri sa po mesiaci robia žmolky. Zreklamujú mi ho v obchode?

7. okt 2020

Ahojte ,reklamujú mi v obchode sveter ak po pár oblečeniach sú na ňom zmolky ?..vyzerá akoby som ho mala 3roky nosený pritom bol kupovaný minuly mesiac ..(zn.Reserved )

limetka69
7. okt 2020

reklamuju, musia.

ludinka
7. okt 2020

Daj vedieť či to vyreklamujes, v dnešnej dobe je strašná nekvalitná handier, aj mne sa veľa veci zmolkuje, no nenapadlo ma to reklamovat

limetka69
7. okt 2020

@ludinka robim v obchode, takze viem ako to chodi, musim uznat, ze zial tu je zakon na strane kupujuceho, a ludom musime zreklamovat vsetko, aj ked viditelne poskodili tovar mechanicky, na co by sa zaruka nemala vztahovat, no prvy rok musi dat znalcovi posudit vyrobok obchod, co vyjde drahsie ako vymenit tovar. vela ludi to zneuziva, staci povedat, ze viete, ze na to mate narok a povyhrazat sa soikou, ked moj sef preligne 200 eurovu bundu, reserved preligne sveter

jaass
7. okt 2020

Veľa záleží aj ako ho perieš. To je veľmi dôležité. Na koľko ho dávaš do práčky?

deti95060810
7. okt 2020

@limetka69 čo to je preligne.... vyhodí?

limetka69
7. okt 2020

@deti95060810 prehltne :D

77daniela77
7. okt 2020

Ja som niekde citala ze zmolkovanie zalezi od zlozenia latky,napr. ze polyester sa zmolkuje.....tiez ma tie zmolky hnevaju🤔

autor
7. okt 2020

Ahojte reklamovali ho , keby som mala fotku ..prala som ho 2x na šetrnom programe len na 30stupnoch a malo otáčkach ,ja som na svetre maniak 😀🙈preto ma tento trosku sklamal ..pani na bločku videla že bol nedávno len kupovaný koncom septembra ..😊

nevenka
7. okt 2020

@77daniela77 Ano, ja ked som kupila latku (sijem), teplakovinu s primesou polyesteru, vzdy to urobilo zmolky a nebola ani lacna ta latka. Odvtedy kupujem len bavlna/elastan. Deti dostali z Pepca take umele teplacky a hruza des uz po prvom vyprati, ale Pepco je kvalita, aka je, neriesila som. A svetrovina, aj latky, vacsinou su polyesterove, este som z toho nesila, ale dost bab sa stazovalo, ze zmolkuju. Tusim len z jedneho obchodu mali fajn nezmolkujucu. Takze ten material je podstatny, no...😊

janeninka
7. okt 2020

Tak si ma povzbudila. Idem aj ja skusit. Mne sa mikina po jednom dni nosenia uplne na spodku zozmolkala. Pranie zvladla v pohode.