Na STK mi poškodili kúrenie okna

8. okt 2024

Bola som na STK lde som bola prvy krat s autom. Vsetko prebiehalo vporiadku az kim doma si otec nevsimol, ze mi niekto neodborne vyrezal do zadneho okna otvor na brzdove svetlo. Mam vyhrievanie okien a jeho neodbornym zasahom zadne okno prestalo vyhrievat. Som strasne nastvana tak som volala ich nadriadenemu a ten povedal, ze nech si to dam spravit na vlastne naklady a oni mi to preplatia s cim som nesuhlasila. Chcem aby to zaplatil ten dement co mi znicil auto s cim zas nesuhlasi jeho nadriadeny.
Ako to mam riesit? V servise povedali, ze to sa musi vymenit cele sklo a neni to najlacnejsia zalezitost.

solange7
8. okt 2024

Ty si nesuhlasila s tym, ze ti preplatia opravu?

katkaseiner
8. okt 2024

V kazdom pripade nic nedavaj robit bez toho aby si mala od nich podpisane ze to zaplatia...

tanyan
8. okt 2024

Prečo by niekto na STK vyrezával otvor na brzdové svetlo?

hiro
8. okt 2024

Na STK ti vyvrtali dieru do okna? No to je na neuverenie, mne ani ziarovku nedovolili vymenit a musel som tam prist znovu.

sissy27
8. okt 2024

Urcite ti dieru do okna nevyrezavali na stk 🤦🏼‍♀️ nemaju na to cas, techniku a hlavne dovod. Okrem toho stk-acky su pod kamerami, takze nie, tam sa to naozaj nestalo.

tundra
8. okt 2024

Mozno bola v servise pred STK...

zuzubb007
8. okt 2024

Určite to na stkacke nič také nerobili, za prvé nemajú na to náradie, či si myslis, že ti t ok vyrezali kuchynským nožom, a za druhé načo by to robili, keď dačo nefunguje, pošlu ťa kade ľahšie, navyše stkcky su pod kamerami skôr by som riešila či si nemala auto predtým v servise danom fajnom odbornom

autor
8. okt 2024

Prosim Vas nehadajte sa. Bola som tam prvy raz. Stal vzadu pri kufre dlho a ja som nevedela co tam robi. Bolo to az na konci a povedali mi, ze to urobil preto aby som presla. Neopytal sa ma nic, mna nenapadlo ze niekto mi bude rezat do auta. Vraj vadi ked folia prekriva brzdove svetlo a kedze som zena tak bol velice horlivy. Ja som nevedela. Dal papiere, ze vsetko ok a isla som. Keby viem tak si auto skontrolujem. Praveze mi otec povedal ziadne take, ze nech im auto doveziem a nech napise kedy si mam pon prist

teki1
8. okt 2024

Ktora stk,nech viem,kam neísť😱

hiro
8. okt 2024

Ahaaa, takze nejaky fuser ti tam nalepil foliu kde nemala byt a ten na STK odrezal foliu spod svetla? No to uz dava vacsi zmysel. Tak ci tak ak ak sa prerusili vodiace linky - tak to vies opravit tymto:
https://www.aliexpress.com/item/100500578093814...
Tam kde je ohrievanie prerusene tak dokreslis novu ciarku.

tamitamitami
8. okt 2024

Chlap mal dobrý úmysel, chcel ti pomôcť. Ja osobne by som sa snažila dohodnúť normálne a slušne. Poprosila by som majiteľa nech mi dá písomne že opravu skla preplatí a dala by som si to opraviť. Ak by cena opravy skla bola do 100€ tak by som to nechala tak a neriešila.

tundra
8. okt 2024

@autorka neviem si to predstavit,nemas foto?
Urcite su poisteny,daj si spravit kalkulaciu opravy aj s popisom zavady,tu im pisomne posli,ze ziadas o uhradu skody spôsobenej pri STK.Nasledne uvidis...

autor
8. okt 2024

@hiro no zle som to opisala. Ale mne nejde vobiec ohrievat.

autor
8. okt 2024

@teki1 v Rybanoch mi to spravili

thirstymonk
8. okt 2024

Akože v tych STK je taky rozdiel, že amen... :D Niekde neprejdeš, lebo ti nefunguje ostrekovač zadneho skla... a na jednej STK sa ma spytali, či mam vestu a lekarničku, alebo či maju doniesť svoju, aby som mohol prejsť. No smejem sa...

ale že by STKčkar vyrezaval foliu na okne, to je novinka fakt.

sissy27
8. okt 2024

Tak ale nevyrezali ti sklo preboha, len foliu (ktora tam nemala co robit). Ale jasne, nemal to robit, mal ta poslat prec, nech si to das do poriadku sama a vratis sa.
Byt tebou riesim to pisomne s danou stk, mali by mat poistku na taketo veci. Tebe moze byt jedno ci ti to zaplati konkretny zamestnanec alebo firma ako jeho zamestnavatel.

fido69
8. okt 2024

Tu sa nejedná o neúmyselnú škodu pri výkone STK. On úmyselne a bezdôvodne zasahoval do cudzieho auta. To nepreplatí žiadna poisťovňa. Je to jeho osobná chyba. 😉

autor
8. okt 2024

@fido69 ale moxem xiadat od neho nahradu nie? Ved mne znicil auto

fido69
8. okt 2024

Áno. Určite. Veď ti bez tvojho dovolenia poškodil tvoje auto.

tundra
8. okt 2024

Ak ti nebude chciet zaplatit opravu,tu mas navod,ako to opravit.

https://www.youtube.com/watch?v=b6ogzFtXyFU
duunlo
8. okt 2024

Urcite si pytaj preplatit skodu na aute, ze ti doje… uz odje… foliu. Mal ta poslat s tym autom do riti, ze je nesposobile na prevadzku, kedze brzdove svetlo ti zjavne nesvietilo a nech ti opakovanu STK preplati ten chytrak, ktory ti tam lepil tu foliu. Dufam, ze ta folia bola aspon certifikovana, nech tu o par mesiacov nevyplakavas, ze sa ti narobili bublinky, atd…

hiro
8. okt 2024

@tundra To sa mi zda trosku nestabilne - je to na dovere ze lepiaca paska ten drotik bude drzat dostatocne dobre na mieste povodneho vodica... ani to dobre esteticky nevyzera.